Fölényünket nem sikerült gólra váltani.

Ismét szép időben léphetett pályára csapatunk, ezúttal egy hétközi felkészülési mérkőzés keretein belül. Soros ellenfelünk a Merkantil Bank Liga 13. helyezett együttese a BFC Siófok.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, hazai labdabirtoklási fölénnyel. Mindkét oldalon futottak támadások, de egy igazán kemény, harcos párharc volt kibontakozóban. A legnagyobb helyzet Szánthó Regő nevéhez fűződött, lövését bravúrral hárította ellenfelünk hálóőre.

Fotó: Umberto Pezzetta

 

0-0-val vonultak pihenőre a csapatok és az edzőmérkőzésekhez hűen bátran cseréltek a vezetőedzők.

A Siófok jó játékerőt mutatott, keretükben több NB I-es múlttal rendelkező játékost is felfedezhettünk.

A második játékrészben már egyértelműen kedvenceink uralták a mérkőzést, beszorították a balaton-partiakat, azonban gólt nem sikerült szereznünk. A találkozó végén még Molnár és Kálnoki-Kis is veszélyeztett, de az eredményen már nem tudtunk változtatni. Maradt a 0-0, egy rendkívül küzdelmes összecsapásban.

Fotó: Umberto Pezzetta

 

Boér Gábor értékelése:

Az állapotunknak megfelelő játékot hoztunk. A felkészülés azon szakaszában járunk, amikor nagy a terhelés és magasabb az edzésszám is. Látszott a srácokon, hogy nem frissek, viszont a kitűzött terhelést meg tudtuk valósítani. Hála égnek a sérülések is elkerültek minket, reméljük ez a későbbiekben is így marad.

 

Összeállítások

  1. félidő: Demjén- Bobál (Kalnoki-Kis), Szépe, Lesjak- Tanasin, Tajti, Favorov, Bedi- Babati, Koszta, Szánthó
  2. félidő: Gyurján- Németh, Kálnoki-Kis, Sebestyén- Semedo, Sankovic, Kovács, Gergényi- Kun, Papp, Molnár