3-1 (2-0)

Második csapatunk vereséggel zárt Komáromban. Nem így indult a mérkőzés, jó helyeken szereztünk labdákat és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, míg a hazaiak csak egy átlövést tudtak feljegyezni. Papp László és Beke felváltva találták magukat helyzetben, de nem tudták góllal befejezni az akciókat. 

Negyedóra alatt több góllal is vezethettünk volna, ehelyett egy véleményes büntetőre tett szert a hazai csapat, amit ki is használtak. (1-0)

Nem álltunk le és tovább rohamoztunk, rögtön a kapott gól után Csóka, valamint Szántó is veszélyeztetett. Pár perccel később előbb Dóczi próbálkozott egy szöglet után, majd Kámi fejelt centikkel a léc fölé.

A forgatókönyv nem változott, mi alakítottunk ki lehetőségeket és ezúttal gólt is sikerült szereznünk, csak sajnos rossz kapuba. Dóczi keresztezett le egy hosszú indítást és adta haza a labdát Köcsének, fiatal kapusunk azonban nem tudta megszelídíteni azt, ami így a talpa alatt a kapuba gurult. (2-0)

A második félidőt lendületesen kezdtük és rögtön az ellenfél kapuja előtt találtuk magunkat, ahol egy szabálytalanságot követett el a hazai csapat, azonban a bíró sípja néma maradt! Pár perccel később egy távoli lövés után Köcse középre ütötte ki a labdát és a komáromi támadó nem kegyelmezett. (3-0)

Mentünk az eredmény után mindent egy lapra feltéve, először Beke húzott el a bal oldalon és kettő az egyben vitte Papp Csongorral a kapusra a labdát, azonban pontatlanul készített középre, Papp még a bravúrral megmentette a játékszert a vonal előtt és visszalőtte középre, ahol Fehér érkezett, de támadónk bevetődve fölé lőtt.

Nem sokkal később Jóna és Papp Csongor összjátéka után Beke érkezett közepén, lövés helyett a cselt választotta és ez elég volt a védőknek, hogy tisztázzanak.

Nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz, akik két átlövéssel jelentkeztek, de egyik sem okozott gondot Köcsének. Az utolsó percben Fehér Barnabás támadott le egy hazaadást és szerelni is tudta a túlságosan magabiztos hálóőrt, aki ezt követően szabálytalanul állította meg. Tizenegyes, kiállítás! A bűntetőt Beke nagy erővel vágta a kapu közepébe. (3-1)

A középkezdés után a játékvezető véget vetett a mérkőzésnek.

Folytatás szeptember 22-én hazai pályán az Agárd-Gárdony csapata ellen! Hajrá, ZTE!

 

Edzői értékelés

Bozsik József: A mai mérkőzést elsősorban a fiatalok építésére szerettük volna használni, sajnos azonban ez most nem párosult eredményességgel. Hiányzott a rutinnal járó higgadtság, főleg az ellenfél kapuja előtt, mert egy bajnokságra elegendő helyzetet hagytunk ki. Így törvényszerűen, ha nem rúgjuk, akkor kapjuk a gólokat!

Összeállításunk: Köcse - Jóna B., Sebestyén, Dóczi, Majnovics - Kámi (Őr M.) - Papp L. (Szökrönyös Z.), Németh D. (Fehér B.), Szántó (Papp Cs.), Csóka D. (Megyesi) - Beke