Interjú Huszti Andrással

Huszti András a Puskás Akadémia csapatától érkezett hozzánk kölcsönbe a nyár elején. A kiváló felépítésű jobbhátvéd már több mérkőzésen is megmutatta, hogy a posztján az egyik legtehetségesebb magyar játékos, ám az idei idényben eddig sérülések hátráltatták a céljai elérésében. Andris bízik benne, hogy október végén már újra pályára léphet és reméli, hogy a közeljövőben az U21-es válogatottban is újfent bizonyíthat.

 

A Paks elleni mérkőzésen szenvedtél sérülést, hogy vagy három héttel a történtek után?

Egyre jobban érzem magam! Már nem egyénileg kell mozognom, hanem a csapattal edzhetek. Úgy vélem, hogy fejben és fizikálisan is jó állapotban vagyok.

Mikorra várhatjuk a visszatérésed?

Egy nappal a Gyirmót elleni meccs előtt veszik le a gipszet, így mondhatom, hogy október végére már százszázalékos állapotban leszek.

Hogy érzed magad Zalaegerszegen?

Jól érzem magam! Nyugodt város, ahhoz viszonyítva, hogy korábban Budapesten éltem. A csapattársaim gyorsan befogadtak, ezért könnyen megszoktam a közeget és várost is. Több játékostársamat is ismertem korábbról, ami sokat segített.

Milyen célokat tűztél ki magad elé az idényre?

Összességében szeretnék minél többet játszani és minél jobban segíteni a csapatot a céljai elérésében. Sajnos az utóbbi időben a sérülések miatt ez csak részben sikerült. Ezen felül, bízom benne, hogy egészséges leszek és a következő U21-es válogatott összetartáson már én is részt vehetek!