A klub további két éves szerződést kötött Németh Dániellel, így biztossá vált, hogy a következő szezont is ZTE színekben kezdi majd meg a fiatal, még csak húsz éves támadó.

NÉMETH DÁNIEL 2021-ben érkezett a klubhoz a Honvéd együttesétől, majd egy rövidebb lendvai kölcsön-kitérő után beépült a ZTE keretébe. Napjainkig, összesen 65 mérkőzésen játszott zalaegerszegi mezben, ez idő alatt hét gólig és két gólpasszig jutott.

ELÉVÜLHETETLEN érdemei vannak abban, hogy klubunk lett a 83. MOL Magyar Kupa győztese, hiszen ő szerezte a rendkívül fontos, vezetést érő találatot a döntő hosszabbításában. A tavalyi évben a négy kupamérkőzés mellett 27 alkalommal kapott lehetőséget az NB I-ben, idén pedig 24 találkozón lépett pályára az élvonalban. Két assziszt mellett beköszönt az Újpestnek és bár az idegenbeli, DVSC elleni találkozó a szezon egyik legfájóbb emléke, a szépítést jelentő mesteri perdítése kétségkívül az idény egyik legszebb mozdulata volt.

„Pozitívan tekintek vissza az eddig itt töltött időszakomra, úgy gondolom minden szezonra minőségben és összetartásban is remek csapat kovácsolódott össze. A tavalyi év természetesen a klubnak és nekem is kiemelkedő volt, a kupagyőzelem felejthetetlen élmény marad számomra. Mindig jó érzés, pozitív visszajelzés, ha egy klub új szerződést kínál egy játékos számára és ezzel én is így vagyok. Úgy érzem jó úton haladok és továbbra is keményen kell dolgozzak, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Szeretnék továbbra is gólokkal, gólpasszokkal hozzájárulni a csapati jövőbeli sikereihez.”

KÖSZÖNJÜK az eddigi munkát Dani, csak így tovább!