Folytatódik a Babati-örökség és rutinos hátvédünkkel is szerződést hosszabbítottunk.

A 2021/22-es szezonban is kék-fehérben láthatjuk Babati Benjamint és Kálnoki-Kis Dávidot! A két remek futballistára érvényesítette egy éves hosszabbítási opcióját klubunk és már ez a sikeres megegyezés is hatalmas erősítést jelent Waltner Róbert csapatának, hisz keretünk magjának egyben tartása kulcskérdés számunkra.

Akadémiánk növendéke, Babati Benjamin, a szombaton véget érő idényben négy bajnoki góllal és négy assziszttal vette ki a részét a bennmaradásunkból. Bár több alkalommal hátráltatták sérülések, amikor a pályán volt, minden mérkőzésén megcsillogtatta kvalitását és igazi fazont szabott támadásainknak.

Kálnoki-Kis Dávid télen érkezett csapatunkhoz a Budapest Honvéd együttesétől. A 30 éves középhátvéd bejátszotta magát a kezdőcsapatba és a védelmünk egyik legmegbízhatóbb pillérévé vált. Hármas számú játékosunk, a technikai képességek szempontjából a hazai védők legjobbai közé tartozik és a levegőben is lehet rá számítani, amit a Paksi FC ellen szerzett fontos találata is jelzett.

Újabb sikeres szezont kívánunk két meghatározó futballistánknak kék-fehérben! Hajrá, ZTE!