Kocsis, McWoods, Ikoba és Ostrek további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Klubunk vezetése folyamatosan dolgozik azon, hogy a következő szezonnak is minél erősebb kerettel vághasson neki a ZTE FC, zajlanak a tárgyalások értékeink megtartásáról és új labdarúgók szerződtetéséről is. A friss hírekről továbbra is elsőként hivatalos honlapunkon tájékoztatjuk szurkolóinkat.

A szombati mérkőzést megelőzően már örömteli bejelentéseket is tettünk: aláírt a felnőtt pályafutása során már 381 gólnál járó tehetséges támadó, a Lipótról érkező Zimonyi Dávid, valamint a 132 NB I-es meccsel és közel 10000 játékperccel rendelkező kiváló középpályás, az Újpesten hosszú éveken át, legutóbb pedig Kazahsztánban futballozó Bojan Sankovic. Sankovic két évre, Zimonyi pedig három évre írt alá.

Két alapemberünkkel két évre szerződést hosszabbítottunk: Bobál Dávid és Zoran Lesjak is biztosan kék-fehérben folytatja pályafutását.

Négy játékosunk biztosan távozik a szezon végén: Kocsis Gergő, Eric McWoods és Eduvie Ikoba szerződése lejárt, és nem hosszabbít velük klubunk, Stjepan Ostrek pedig kölcsönből visszatér a Lendva csapatához.

Pályafutásukhoz további sok sikert kívánunk!