Kiss Mátéval, Devecseri Szilárddal, Hudák Martinnal és Oleg Golodiukkal szerződést bontottunk.

A mai napon négy labdarúgónkkal közös megegyezéssel bontottunk szerződést: az elmúlt időszakban elhúzódó sérüléssel küzdő Kiss Máté az ETO FC Győrnél folytatja pályafutását, Hudák Martin a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához igazolt, Devecseri Szilárd hazatér nevelőegyesületéhez, a Szombathelyi Haladáshoz, rajtuk kívül távozik Oleg Golodiuk is.

Kiss Máté, Hudák Martin és Devecseri Szilárd egyaránt alapemberként vette ki a részét tavalyi NB II-es bajnoki címünkből: Kiss 35, Hudák 29, Devecseri pedig 37 bajnokin lépett pályára az előző idényben, az ősszel azonban kevesebb lehetőséget kaptak, és a több játéklehetőség érdekében váltottak. Oleg Golodiuk nyáron érkezett csapatunkhoz, de többek között sérülései miatt keveset lehetett a pályán.

Eközben csapatunkkal készül a szlovén másodosztályú Nafta Lendva három labdarúgója: a 23 éves horvát támadó középpályás Stjepan Ostrek, a 24 esztendős középső védő Ziga Zivko, valamint a 22 éves kapus Florijan Raduha, illetve folyamatosan zajlanak a tárgyalások a keret megerősítése érdekében. A friss hírekről honlapunkon és Facebook-oldalunkon tájékoztatjuk majd szurkolóikat.

Távozó játákosainknak köszönjük, amit klubunkért tettek, és további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!