ZTE jegyeidet mostantól még kényelmesebben érheted el az Apple, illetve a Google Walletben

Örömmel jelentjük be, hogy a ticket.ztefc.hu oldalon vásárolt jegyeket mostantól még kényelmesebben és gyorsabban elérhetik szurkolóink!

Új szolgáltatásunknak köszönhetően mostantól lehetőség van a megvásárolt jegyeket közvetlenül a Google Wallet és Apple Wallet alkalmazásokban is tárolni, ezzel is biztosítva a még nagyobb kényelmet és a gyorsabb elérést.


Miért jó ez Önnek?

  • Kényelemes: Nincs többé szükség papírjegyekre vagy e-mailben kapott jegyek keresgélésére. Egyetlen érintéssel előhívhatja jegyét a telefonjáról.
  • Biztonságos: Az elektronikus jegyek biztonságosan tárolódnak a mobil eszközén, így nem kell aggódnia az elvesztésük miatt.
  • Gyors hozzáférés: A beléptetésnél egy egyszerű szkenneléssel azonnal bejuthat az eseményre.

Hogyan működik?

  1. Jegyvásárlás: Vásárolja meg jegyét a ticket.ztefc.hu oldalon.
  2. Mentés Walletba: A vásárlás után egy lehetőséget fog látni, amivel elmentheti jegyét a Google vagy Apple Wallet alkalmazásba.
  3. Használat: Az esemény napján csak nyissa meg a Wallet alkalmazást, és mutassa be a jegyét a beléptető rendszernek, a QR kód leolvasásával.

A ZTE FC célja ezzel a fejlesztéssel:
Célunk, hogy minden szurkolónknak a lehető legjobb élményt nyújtsuk. Az új elektronikus jegykezelési lehetőséggel szeretnénk megkönnyíteni és gyorsabbá tenni az eseményekre való bejutást, hogy Ön csak a meccs izgalmaira koncentrálhasson


Próbálja ki Ön is az új szolgáltatásunkat, és tapasztalja meg a modern jegyvásárlás kényelmét.

 

Reméljük, hogy az új funkció elnyeri tetszését, és még több örömteli pillanatot szerez majd a ZTE FC mérkőzésein, még kényelmesebb és gyorsabb bejutást követően!


Hajrá, Zete!