Messzire utazunk a kilencedik fordulóban

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC csapatához látogatunk, hogy ott folytassuk a pontokért vívott küzdelmet. 

A Kuttor Attila vezette együttes eddig négy pontot gyűjtött össze az idei szezon során: egy győzelem, egy döntetlen és öt vereség szegélyezte eddig az utukat. A hetedik fordulóban a Kecskeméti TE csapata felett arattak 0-2-es győzelmet idegenben, ahol mindkét gólt Drazic szerezte, aki jelenleg a második helyen áll az NB I-es góllövő listán. Az előző fordulóban szintén idegenben léptek pályára, a Paksi FC otthonában, ahol végül 2-1-es végeredmény született. Akkor Vajda szerezte meg a mérkőzés első találatát, s egyben az utolsó mezőkövesdi gólt is. 

Zala megyei együttesünk az előző fordulót egy Puskás Akadémia elleni döntetlennel zárta, hazai pályán, ahol Spoljaric egy utolsó pillanatos góllal döntötte el a mérkőzést, amelynek részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok. Csapatunk célja továbbra is az, hogy növeljük a pontjaink számát és egy mozgalmas, jó mérkőzéssel búcsúzzunk a válogatott szünet előtt. Együttesünk már a mai napon útnak indult, hogy kipihenten forduljon rá a holnapi megmérettetésre. 

Amennyiben úgy döntenétek, hogy kilátogatnátok a holnapi mérkőzésre, a www.ticket.ztefc.hu oldalon a mérkőzés neve melletti INFO menüpontra kattintva átléphettek az online jegyvásárlásra. 

 

Hajrá, Zete!

 

Mérkőzésnapi információk: 

Mérkőzés kezdete: 12:45

Kapunyitás: 11:45

Vendégpénztárak nyitása: 8:45