Három forduló van hátra a bajnokságból

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC otthonába látogatunk, május 4-én. Következő ellenfelünk mindössze húsz pontot szerzett harminc bajnoki mérkőzés alatt, ami kevésnek bizonyult és már biztos kiesőként várnak minket szombaton délután.

A két egyesület a 15. egymás elleni mérkőzésére készül, ami a magyar első osztályt illeti. A múltban találkoztunk már a Magyar Kupában, valamint négy alkalommal a másodosztályban is megmérkőztünk. Remek mérleget tudhatunk magunk mögött a kék-sárga színeket viselő együttes ellen, hiszen utoljára 2021 augusztusában tudtak minket legyőzni egy Mezőkövesden játszott bajnoki mérkőzés során.

Bár szombati ellenfelünk nem szerepelt túl jól az elmúlt időszakban, kiemelt figyelmet kell fordítanunk Stefan Dražić játékára. A 31 éves támadó ugyanis a csapat jelenlegi gyenge teljesítményének ellenére kitűnő mutatókkal rendelkezik az idei szezonban. A várható gólok, a leadott lövések, a kiharcolt szabadrúgások és a büntetőterületen belüli érintések számát tekintve is az élvonal top ötös listáján helyezkedik el a szerb játékos.

Legutóbbi találkozásunk során nagyobb volt a tét, akkor 1-1-es döntetlen született. Érdekesség, hogy a kiváló tavaszi rajtunk során, egyedül az akkor még szintén bennmaradásért küzdő Mezőkövesd volt az a csapat, amely pontot tudott rabolni a ZTE ellenfeleként. Azon a találkozón az egyetlen gólunkat Bedi Bence szerezte, aki így nyilatkozott a mérkőzést megelőzően:

„A tavaszi rajt során hét nap alatt a harmadik mérkőzésünk volt a Mezőkövesd elleni. Akkor mondhatni a közvetlen rivális ellen készültünk és győzni szerettünk volna, mint tettük azt a találkozót megelőző két fordulóban, de sajnos csak egy pontot sikerült elérni. Nagyon örültem a gólomnak, hiszen az volt az első találatom a szezonban és még nagyobb lett volna a boldogság, ha győztes meccsen szereztem volna azt.”

„A következő összecsapásunkra is ugyanúgy készülünk, mint minden mérkőzésre, győzni szeretnénk. Három forduló van hátra a bajnokságból és azon leszünk, hogy kivétel nélkül a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk. Legutóbb sikerült betalálnom a Mezőkövesd ellen, örülnék neki, ha ez most is összejönne.”

Az összecsapás meglehetősen korán, délután 13:00 órakor kezdődik majd és rövidesen a kezdőrúgást követően kiderül, hogy megtudjuk-e szerezni idegenbeli ötödik győzelmünket Milan Milanovics csapata ellen az NB I-ben. Ahhoz, hogy a jelenlegi 8. helyünket jobbra cseréljük a tabellán a szezon végére, a lehető legtöbb pontra lesz szükség a megszerezhető kilencből. MINDENT BELE, ZETE!

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

A mérkőzésre jegyek elővételben május 3. 16:00 óráig vásárolhatók. A mérkőzés napján a helyszínen is lesz lehetőség belépők vásárlására, ezeket azonban már emelt áron értékesíték majd.
Jegyek elővételben: 1300 HUF
Jegyek a mérkőzés napján, helyszínen: 1800 HUF

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSRA ITT VAN LEHETŐSÉG.

Szombaton, négy órával a találkozó megkezdése előtt, azaz 9:00 órától állnak rendelkezésre majd a pénztárak, a kapukat a mérkőzés előtt egy órával, 12:00 órakor nyitják majd.

Két vendégpénztár és egy büfé áll a szurkolók rendelkezésére. A pénztárakban készpénz-, bankkártya- és OTP SZÉP-kártyával való fizetésre is lehetőség lesz.