Gyere és nézd meg elsőként új termékeinket a Díszpintyben!

Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a következő idényben felnőtt női és férfi labdarúgócsapatunk is egy teljesen új mezben fog pályára lépni. A 2RULE-al együttműködve érkezik megújult szerelésünk, ami mintájában és dizájnjában is egy teljesen új irányt kap, emellett harmadik számú mezünk alapszíne is megváltozik. Annyit már előre elárulhatunk, hogy az új szerelés kiemelt motívuma városunk, Zalaegerszeg lesz.

A hazai, vendég, illetve harmadik számú mezeinket elsőként egy Zete Shop kitelepülés keretein belül láthatjátok június 17-én, a Díszpinty Gasztro Bárban. 

Az eseményen nem csupán az új szereléseinket tekinthetik meg az érdeklődök az elsők között, hanem az idei streetwear kollekciónkat is, melyet egy ismert és közkedvelt hazai márkával alkottunk meg, méghozzá a Dorko csapatával. Az együttműködés keretein belül egy teljesen új streetwear vonallal érkezünk: póló, melegítő felső és hátizsák képezi a DRK-val megálmodott új kollekciónkat. 

A legújabb termékek megtekintése mellett az érdeklődőknek lehetőségük lesz a helyszínen a mez, illetve egyéb ruházati termékek vásárlására is, s mindemellett néhány játékosunkkal is találkozhattok az eseményen!

Június 17-én, pénteken már 16:00-tól várjuk kedves szurkolóikat a Díszpinty Gasztro Bárban, aki pedig a termékek mellé aláírást, vagy fotót szeretne labdarúgóinktól, azoknak javasoljuk, hogy 18:00 után érkezzenek.

Találkozzunk június 17-én! 

 

Hajrá, Zete!