Újra futballünnep Zalaegerszegen! Egész napos programra invitáljuk szurkolóinkat, melynek csúcspontjaként, az AÉ Kítion Lárnakasz ellen főpróbázik együttesünk.

A délutáni programot második csapatunk indítja, akik az NK Nafta gárdáját fogadják a „Ketrecben”, 15 órától.

Háromnegyed 6-tól újra Nyugat-magyarországi rangadót láthatunk a ZTE Arénában! Legendás labdarúgóink a Szombathelyi Haladás egykori kiválóságai ellen mérkőznek meg egy 30 perces összecsapás keretein belül. Már most elárulhatjuk, hogy ütőképes csapat kovácsolódott össze mindkét oldalon.

A főmérkőzés 19:00-től kerül megrendezésre, a Fieszta csúcspontjaként.

A lárnakai klub Ciprus egyik legnépszerűbb labdarúgócsapata, mely már kétszer végzett a ciprusi labdarúgó-bajnokság második pozíciójában. A szigetországiak 2011-ben bejutottak az Európa-liga csoportkörébe és 2004-ben, illetve 2018-ban is elhódították a ciprusi labdarúgókupát.

A zöld-sárgák keretének piaci értéke meghaladja a tíz millió eurót, legtöbbre taksált játékosuk pedig Ivan Trickovski, aki korábban a Legia Warszawa és a Club Brugge meghatározó labdarúgója volt. Ismerős arc lehet ellenfelünknél Stefan Spirovski is, aki a Ferencváros csapatát erősítette két éven át.

Természetesen további programokkal is készülünk szurkolóink számára, melyről hamarosan tájékoztatni fogjuk szimpatizánsainkat. Az idei Zete Fieszta is ingyenesen látogatható, de az előírásoknak megfelelően védettségi igazolványhoz kötött. A 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal, vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt a rendezvényen.

Kövessétek oldalainkat és értesüljetek első kézből a legfrissebb hírekről egyesületünkkel és a rendezvénnyel kapcsolatban.

Ne maradjatok le! Hajrá, ZTE!