Medgyes Sinan, csapatunk legújabb balhátvédje is adott egy rövid interjút honlapunknak. 

Mesélj, mi volt eddigi pályafutásod legszebb pillanata?
„Több szép pillanatot is számon tartok, amikre szívesen emlékszem vissza. Az egyik egyértelműen, hogy sikerült kiharcolnunk a feljutást az NB I-be még a Diósgyőr színeiben. A másik, amit kiemelnék, amikor először mutatkozhattam be az élvonalban, akkor még a Győr játékosa voltam. Mindkét esemény különleges volt számomra, jelenleg ezekre gondolok vissza legszívesebben.

 

Mit vársz a zalaegerszegi „kalandtól”?
„Egyértelműen a fő célom, hogy a lehető legtöbbet tudjak segíteni a csapatnak abban, hogy stabil élvonalbeli együttes legyünk. Magamtól azt várom, hogy minél több gólt tudjak szerezni, illetve minél több gólpasszt tudjak adni a társaknak és én is stabil NB I-es játékossá tudjak válni, minél többször tudjak szerepelni a csapatban és erősítést jelentsek az együttes számára.

 

Van esetleg példaképed?
"Marcelo-t mondanám egyértelműen példaképemnek. Nagyon tetszett mindig a Real Madridban nyújtott játéka, nagyon technikás játékosnak tartom, és annak ellenére, hogy balhátvéd, rendkívül offenzív a felfogása. Szóval, ha egy valakit ki kell emelnem kedvencként, az ő lenne.”

 

Sok sikert kívánunk, kék-fehérben, Sinan!