Két gólos vereség az Érd csapata ellen

Vasárnap délelőtt második csapatunk a mezőny egyik legerősebb csapatát, az Érdi VSE-t fogadta hazai pályán.

A 6. percben egy szabálytalanságot követően Gergényi Bence végezhetett el szabadrúgást, lövése a kapu mellett hagyta el a játékteret.

A 17. percben adódott csapatunk első ígéretes helyzete, Boros Zsombor passzát Papp Csongor vehette át a 16-oson belül, azonban a vendégek kapusa jó ütemben érkezett.

A 28. percben egy jobb oldali szögletet követően Szabó Richárd veszélyeztette Németh Ervin kapuját, próbálkozása méterekkel szállt fölé.

Hat perccel később Bedő Roland előtt adódott lehetőség, a vendégek kapuja előtt szerzett labdát, közeli erős labdáját bravúrral védte Kertész Ferenc.

A 41. percben, a félidő utolsó nagy helyzete ismét Szabó Richárd nevéhez köthető, közeli kísérlete néhány centivel kerülte el a kaput.

Kiegyenlített játék jellemezte az első félidőt, gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.

A második játékrészt lendületesen indították fiataljaink, az 55. percben Boros Zsombor passzolt a büntetővonalon belülre, Bedő Roland a kaputól néhány méterre próbálkozott, a vendégek védője azonban blokkolta a lövést.

Két perccel később, az érdi gárda végezhetett el bal oldali szögletet. A beadást követően Farkas Bálint passzolt a hálóba védhetetlenül. (0-1)

A 74. percben egy kipattanó labdát Boros Zsombor lőtt vissza nagy erővel, kevéssel ment a kapu mellé.

A 86. percben Kürti Zsolt veszélyeztetett közelről egy távoli beadást követően, Németh Ervin bravúrral hárított.

A mérkőzés véghajrájában Farkas Bálint szép egyéni akció után, a kapus fölött emelt a hálóba. (0-2)

Fiataljaink augusztus 31-én, szerdán Gyirmóton lépnek pályára.

ZTE FC II. – Érdi VSE 0-2 (0-0)

ZTE FC II.: Németh E., Bolla, Gergely, Gergényi (46’ Jóna), Boros (85’ Kovács), Bedővári, Bedő, Murár (46’ Györe), Fábián (64’ Koszovscsuk), Papp, Kámi (80’ Vert).

Érdi VSE: Kertész, Gubacsi, Morvai, Farkas, Németh G. (57’ Gajda), Pintér, Pál (68’ Révész), Szabó (82’ Kürti), Pallagi, Fülöp, Göblyös.