ZTE FC II - Andráshida SC 4-2 (2-2) Gl.: Németh D., Simon B., Bedő, Karóczkai

Már egészen korán vezetéshez jutott második csapatunk, az első percekben Fehér Barnabás lopott el egy labdát a vendégek kapusától, aki csak tizenegyest érően tudta megállítani támadónkat. Bár Papp László a büntetőt még a kapusba rúgta, azonban Németh Dániel a kipattanót szemfülesen értékesítette.

A folytatásban is domináltunk a mezőnyben, azonban a vendégek kontrái veszélyt rejtettek magukban és az egyik ellentámadás végén egyenlítettek. Pár perccel később egy hasonló akció után az ASC is büntetőhöz jutott, azonban Csongár a kapu mellé lőtt.

A félidő hajrájában egy szöglet után fordítani tudtak a sárga-kékek, azonban pár perccel a lefújás előtt Simon Botond átlövéséből egalizáltunk.

A második játékrészben sokkal egyértelműbb lett a fölényünk és magabiztosan játszottak tehetségeink. Sok helyzetet dolgoztak ki, Pap Márton kétszer a kapufát is eltalálta és ellenfelünk ekkor már csak a védekezésre összpontosított. A nagy dominancia végül gólokban is megmutatkozott, előbb Bedő Roland szerezte meg a vezetést, aki egy szép jobb oldali támadás során húsz méterről bombázott a rövid sarokba. Majd a találkozót Karóczkai Noel gyönyörű szöglet utáni gólja zárta.

Összességében megérdemelt győzelmet aratott második csapatunk az első felkészülési mérkőzésükön.

 

Edzői értékelés

Bozsik József: Az első félidőben még nem voltunk kellőképpen határozottak védekezésben, így ellenfelünk kétszer is betalált. A második játékrészben a támadójátékunk mellé feljavult a védekezésünk is, így a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést. 

Összeállításunk

I. Félidő

Köcse - Jóna B., Dóczi, Bebők, Simon B. - Kámi - Papp L., Németh D., Szántó, Csóka D. - Fehér B.

II. Félidő

Németh E. - Tanasin, Földvári, Bekő, Karóczkai - Megyesi - Bedő, Őr M., Kozma, Pap M. - Szökrönyös Z.