Lendületes szélsővel erősít klubunk

Májer Milán 1999. június 28-án született a fővárosban. Egészen fiatal kora óta a Budapest Honvéd akadémiáján pallérozódott, ahol végig járta az utánpótlás csapatokat és már 18 évesen bemutatkozhatott az NB I-ben. Kölcsönben játszott a Gyirmót FC Győr és az ETO FC csapatában, a 2021/22-es szezonban pedig visszatért nevelőegyesületéhez, ahol tíz elsőosztályú találkozón lépett pályára.

Nagyon tetszett, amit Dragóner Attila felvázolt a klub filozófiájával kapcsolatban és azon belül is a jövővel kapcsolatos tervekkel. Úgy érzem, hogy maximálisan beleillek ebbe a képbe – kezdte mondandóját a korábbi utánpótlás-válogatott szélső. Eddig is követtem a Zalaegerszeg mérkőzéseit és remélem, hogy tudok majd segíteni a csapatnak. Attól függetlenül, hogy milyen poszton játszok a következő szezonban, szeretnék legalább 8-10 gólt szerezni és ugyanennyi gólpasszt is kiosztani. Nyilván ez komoly cél, de azt gondolom, hogy meg tudom ugrani – nyilatkozta honlapunknak a 22 éves játékos.

Klubunk sportigazgatója is megosztotta első gondolatait az igazolással kapcsolatban.

Egy gyors, agresszív támadót kerestünk, olyat, aki beleillik az elképzeléseinkbe. Májer Milán mind a két szélen tud játszani és akár a kétcsatáros rendszerbe is be tudjuk illeszteni. Lendületes, kreatív és vagány játékos, aki nem fog megijedni, ha nehezebb feladatok jönnek szembe és akkor sem, ha versenytársa lesz. Milán teli van bizonyítási vággyal és azt gondolom, hogy gyorsan be fog illeszkedni a játékrendszerünkbe – mondta Dragóner Attila.

A 22 éves játékos 2+1 éves szerződést írt alá klubunkkal.

 

 

 

Névjegy:

Név: Májer Milán

Születési idő: 1999. június 28.

Poszt: Szélső

Eddigi klubjai: Budapest Honvéd, Gyirmót FC Győr, ETO FC