Vezetőedzőnk, Pergelné Kalamár Andrea értékelte az eddigi teljesítményt

Néhány héttel ezelőtt véget ért a Női NB II. Nyugati csoportjának 2022/23-as idényének őszi kiírása, melyet csapatunk a negyedik helyen zárt.

A lejátszott 11 mérkőzésből 8 alkalommal hagyták el a pályát játékosaink győztesen, és csupán két alkalommal távoztak pont nélkül.

Az összegyűjtött 25 pontból 13-at hazai pályán szereztek, négy győzelem mellett egy döntetlen a mérleg. Idegenben is szinte ugyanennyi pontot szereztek, hiszen szintén négy győzelmet jegyeztek, két vereség mellett.

A remek eredményhez elengedhetetlen volt a 30 lőtt gól, melyből a hazai góllövőlista első helyén álló, Harsányi Andrea, valamint a tőle néhány találattal lemaradó játékosaink: Pupos Veronika, Vitusz Nikoletta és Grubits Daniella is kivették a részüket.

Így fest házi góllövőlistánk:

Pergelné Kalamár Andrea, vezetőedzőnk értékelése:

„Nyáron két játékosunk távozott és öt új játékost sikerült igazolnunk. Mondhatom azt, hogy az új emberek hamar beilleszkedtek és felvették csapatunk ritmusát. Konkrét célokat nem tűztünk ki idén, de az öltözőben egységesen kijelentettük: minél jobb eredményt szeretnénk elérni.
A 2022/2023-as idényt 12 csapat kezdte meg. Voltak számunkra ismeretlen csapatok, akiket sikerült az őszi szezonban feltérképeznünk, ez alól kivétel az Almásfüzitő csapata, hiszen az utolsó fordulóban visszaléptek a mérkőzéstől.
A bajnokságban jelenleg a 4. helyen állunk 8 győzelemmel, 2 vereséggel és 1 döntetlennel. A Budaörs csapata jelenleg kimagaslik a mezőnyből, véleményem szerint nekik van a legnagyobb esélyük a dobogó legfelső fokára. A másik két dobogós helyezés az őket követő négy csapat között fog eldőlni. Nagy csatákra lehet számítani a tavaszi fordulókban.
A lányok becsülettel dolgoztak egész szezonban, most a megérdemelt pihenésüket töltik. A felkészülésre remélem, hogy a sérültjeink is felépülnek, és újult erővel állnak neki az új évadnak.
Addig is minden játékosomnak, vezetőnek és szurkolóinknak Kellemes Ünnepeket Kívánok!”