Waltner Róbert legénysége másfél hete végzi a kőkemény, napi két tréninggel tarkított alapozást. A mai napon az első edzőmérkőzésre is sor került, az ősi rivális Szombathely otthonában. Az összecsapás 1-1-es végeredménnyel zárult.

A nyári forróságban megrendezett találkozón a keret minden játékosa megmutathatta magát, mivel fontos tényező volt a mérkőzésen, hogy a játékosállományunk összes futballistája megfelelő terhelést kapjon.

Csapatunk a Demjén – Németh E., Serafimov, Bobál, Gergényi – Sankovic, Bedi – Skribek, Koszta, Babati – Beke összeállításban futott ki a találkozóra.

Az összecsapás elején - érthető okokból - a hazai gárda kezdett frissebben és többször is veszélyeztetni tudták Demjén kapuját. A 14. percben góllá is érett a zöld-fehérek agilis játéka. Tóth Milán bombájával szereztek vezetést, mely a kapufáról vágódott hálónkba. A bekapott találat felrázta kedvenceinket és átvettük a mérkőzés irányítását. Az egyenlítéshez új igazolásunk Skribek Alen járt a legközelebb, veszélyes lövése azonban nem talált utat a ketrecbe.

Fotó: haladas.hu

A félidőben sort cserélt vezetőedzőnk és a Gyurján – Földvári, Kálnoki, Sebestyén, Papp – Kovács B., Tajti – Meshack, Szalay, Szökrönyös – Németh D. összetételben kezdtük a második játékrészt.

Az űrlap teteje

A fiatal csapat jó játékot mutatott és bátor távoli kísérletekkel is próbálkoztak. Az áttörés a 63. minutumban érkezett el, amikor Kovács Barnabás indította a kiválóan futballozó Szökrönyöst, aki középre rúgta a játékszert és a hosszún érkező Meshack magabiztosan a sarokba passzolta azt.

Bár a győzelmet már nem sikerült megszereznünk, jó környezetben hasznos mérkőzést zártunk.