Nyolc új büfé és plusz hat új sörhátizsák a 24/25-ös szezontól kezdődően

Az utóbbi időszakban jelentős infrastrukturális fejlesztések történtek a ZTE Arénában, melyek céljai, hogy a szurkolók még kényelmesebben élvezhessék a hazai mérkőzéseket. Örömmel jelentjük be, hogy mostantól összesen hét új sorban tudjuk kiszolgálni a kiemelt érdeklődésű meccseinken szurkolóinkat, továbbá hat új sörhátizsák is bevezetésre kerül.

Az elmúlt időszak fő fejlesztései:

  1. Déli IV-V. lelátó alatti sörpavilon: Ez az új faház kényelmes és gyors kiszolgálást biztosít, megkönnyítve a déli oldalon elhelyezkedő szurkolók számára az ellátást, csökkenti a sorban állást azon szurkolóink számára, akik csak egy hideg sört szeretnének inni.
  2. Déli IV-V. büfé kibővítése: A népszerű Déli IV-V. büfét egy új kiszolgáló pulttal bővítettük, így rövidebb várakozási időre számíthatnak a szurkolók.
  3. Déli I-II. lelátó alatti sörpavilon: Egy másik új sörpavilon a déli oldalon, amely további kiszolgálási lehetőségeket nyújt a szurkolóknak, aki csupán egy-egy hideg sörért állnának sorba a büféknél.
  4. Északi lelátó alatti büfé, két sorral: Az északi oldalon egy vadonatúj büfé nyílt, két sorral, hogy még több szurkolót tudjunk gyorsan kiszolgálni.
  5. Északi lelátó alatti új sörpavilon: Az északi szurkolók örömére is szolgálhatunk, hiszen a következő szezontól kezdődően itt is találkozhatnak sörpavilonnal.
  6. Északi lelátónál a régi jegypénztár új sorra alakítva: A korábbi jegypénztárat átalakítottuk, hogy egy új kiszolgáló sort hozzunk létre, így a szurkolók könnyebben juthatnak hozzá a szükséges szolgáltatásokhoz.

Kényelmesebb kiszolgálás az új sörhátizsákokkal

Összesen hat új sörhátizsák kerül bevezetésre, hogy még hatékonyabbá tegyük a szurkolók kiszolgálását. Ezek a hátizsákok lehetővé teszik, hogy a mozgó árusok gyorsabban és kényelmesebben jussanak el a szurkolókhoz, bárhol is tartózkodjanak a stadionban, így a mérkőzések közben is lehetőség lesz a sörvásárlásra.

A ZTE Aréna infrastrukturális fejlesztései révén a szurkolók magasabb színvonalú kiszolgálásban részesülnek, amely még inkább emeli a mérkőzések élményét. Ezek a bővítések, fejlesztések, valamint az innovatív kiszolgálási megoldások mind azt a célt szolgálják, hogy a ZTE Aréna látogatói a lehető legjobb élményben részesüljenek.

Szeretettel várunk mindenkit a következő szezonban, hogy együtt élvezhessük a futball izgalmait egy még kényelmesebb és korszerűbb környezetben!