Most online formában olvashatod el a Fradi elleni meccsre kiadott kiadványunkat.

Legutóbb 2020. március 7-én, a Ferencváros elleni mérkőzésre jelent meg klubunk hivatalos kiadványa, az Aréna Magazin.

A magazint az FTC elleni bajnokira kilátogató szurkolóink ingyen kaphatták kézhez a bejáratoknál, most azonban azok is megtekinthetik, akik még nem olvasták a kiadványt vagy nem látogattak ki a Fradi elleni találkozóra.

A 16 oldalas magazinban megjelent új, tavaszi csapatképünk, a szeptemberi, teltházas ZTE-Ferencváros meccs legjobb képeiből láthattak válogatást szurkolóink, olvashattak az olaszországi SPAL-nál kölcsönben remeklő Horváth Krisztoferről, az utánpótlás előkészítő korosztályaink folyamatos fejlődésével kapcsolatban pedig Kaj András szekcióvezetővel készítettünk riportot. Női csapatunk őszi szerepléséről és - a koronavírus-járvány miatt meghiúsult - tavaszi terveiről Pergelné Kalamár Andrea vezetőedzővel beszélgettünk, valamint írtunk a ZTE100 jubileumi programsorozatról, aminek jelentős részét szintén meghiúsította a jelenlegi helyzet.

Ha még nem tetted, most online formában lapozhatsz bele magazinunkba, felidézve azt az időszakot, amikor még a stadionban szurkolhattatok a ZTE-nek.