A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottságának döntése alapján, a Puskás Akadémia FC elleni bajnokin történt incidensek okán (rasszista megszólalások, műanyag tárgy bedobása a játéktérre, a vendég kispad mögött helyet foglaló hazai szurkolók a második félidő alatt sört locsoltak a technikai zónára), klubunkat 1.000.000, Ft-os pénzbüntetésre, valamint a DVSC elleni bajnokin, a ZTE Aréna Nyugati Tribün részének, „IV” szektoránák lezárására kötelezik.

Klubunk a továbbiakban is elítéli a rasszista megnyilvánulásokat, valamint mind a vendég, mind a hazai csapat bármely nemű megzavarását, bántalmazását. A jövőben keményebben lépünk fel az ilyen esetekkel szemben, hiszen ezzel nem csak a klub imázsa, hanem az ezen cselekedetekben részt nem vevő, ezektől tartózkodó szurkolóink is sérülnek.

Kérünk minden kedves, a ZTE Arénába kilátogató szurkolót, hogy a jövőben legyenek tekintettel minden társukra, akik szurkolni, szórakozni látogatnak ki létesítményünkbe.

Azon bérleteseink számára, akiknek bérlete a fentebb említett tribünre szól, a DVSC elleni bajnokira az északi szektorba biztosítunk belépőt.

FONTOS

Azon bérleteseink számára, aiket érintenek a határazatban foglaltak, automatikusan feltöltjük a profiljukba az új jegyeket. 

Azon szurkolóink, akik már megvásárolták jegyüket a fent említett lelátóra, visszatérítjük banki utalás formájában.

.