A Mezőkövesd Zsóry FC csapatát fogadjuk!

Vasárnap délután háromkor a Mezőkövesd Zsóry FC csapata érkezik hozzánk az OTP Bank Liga 18. fordulójában. 

A borsod-abaúj-zempléni együttes a tabellán a kilencedik helyen áll, öt győzelmet, négy döntetlent és nyolc vereséget gyűjtött össze a szezon során. Két sikerrel hangolt a mérkőzésre a sárga-kék alakulat, az előző fordulóban a Puskás Akadémia csapatát győzték le hazai pályán, otthon tartva ezzel az értékes három pontot, míg szerdán, a MOL Magyar Kupa ötödik fordulójában, az Új Hidegkúti Nándor Stadionban győzték le az MTK-t. 

Csapatunk Debrecenbe utazott a múlt heti megmérettetésre, ahol a Loki jött ki győztesen az összecsapásból, így a két együttes helyet cserélt a tabellán, de csupán egyetlen ponttal előzőtt meg minket a debreceni csapat. Ezzel most a hatodik helyen állunk és huszonkét ponttal indulunk neki a következő hazai mérkőzésnek. 

A Mezőkövesd csapatával legutóbb szeptemberben találkoztunk, amikor egy-egy Gergényi és Szalay góllal, valamint egy Ikoba mesterhármassal távozva, 0-5-ös győzelmet arattunk az idegenbeli mérkőzésen. 

Eltiltása miatt nem számíthat a csapat Mocsi Attilára, akinek egy mérkőzést kell kihagynia az MLSZ Fegyelmi Bizottságának hétközi döntése alapján. Középhátvédünk mellett Bedi Bence neve is a hiányzók közt szerepel, hisz a balbekk egy kisebb sérülést szenvedett a hétközi edzésen.

Ricardo Moniz: "A vasárnapi mérkőzésen számunkra az egyik legfontosabb az lesz, hogy ne kapjunk piros lapot. Habár két vereség van a hátunk mögött, tudjuk, ha a saját utunkon megyünk tovább, annak meglesz az eredménye, így a saját játékunkat játszva fogunk pályára lépni a Mezőkövesd ellen is. Fiatal a csapatunk, a játékosok pedig remek munkát végeztek a héten, így bízom abban, hogy ez vasárnap jó eredménnyel is párosul." - nyilatkozta honlapunknak a Mezökövesd elleni mérkőzésről a holland szakember.

Töretlen lendülettel indul hát neki a csapat a vasárnapi fordulónak!

Online már elérhetők a jegyek ITT, gyertek és biztassátok velünk a fiúkat a helyszínen!
 

Hajrá, Zete!

 

Mérkőzésnapi információk: 

Kapunyitás: 14:00

Jegypénztárak nyitása: 13:00

 

Zete Shop nyitvatartása: 

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-14:00

Vasárnap: 10:00-15:00