A ZTE FC az alábbi közleményében kívánja tájékoztatni szurkolóit a 2020/21-es szezonra váltott bérletek visszatérítéséről.

Az elmúlt időszak kihívást jelentett minden szurkoló, stábtag és játékos számára. Először is, szeretnénk megköszönni szurkolóink türelmét a visszatérítés tekintetében. Megannyi üzenetet kaptunk, hogy szimpatizánsaink ebben az időszakban is velünk vannak és támogatják a csapatot, ami nagyon fontos volt számunkra. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy már az utolsó előtti fordulóban biztosította csapatunk a bennmaradását, amit már újra nézők előtt tehetett meg.

Azon szurkolóink, akik úgy döntenek, hogy ebben a helyzetben visszakérik bérletük árát a zártkapus mérkőzések végett, azok a ZTE Shopban tehetik meg, május 13. és május 29. között, nyitvatartási időben.

Visszaterítési kérelem esetén, a bérlettulajdonosok a befizetett összeg negyven százalékát kapják vissza, a helyszínen, készpénzben. Ebben az esetben, az üzletben dolgozó kolléga visszakéri az előző szezonra szóló bérletet.

Természetesen megköszönjük a hűségét azoknak a szurkolóknak, akik úgy döntenek, hogy felajánlják segítségüket a klubnak és nem igénylik vissza az elmúlt szezonra szóló bérletük árát.

Esetükben, az elmúlt szezonban vásárolt bérlet ötven százalékát tudják beszámítani a 2021/22-es szezon bérletáraiba, egészen június 30-ig. A következő szezonra szóló bérletek értékesítése idén korábban, előreláthatólag már május végén elindul, így szimpatizánsainknak több mint egy hónap áll majd a rendelkezésére, hogy élni tudjanak az ajánlattal.

Azaz, ha valaki tavaly nyáron 30.000 forintért vásárolt bérletet a Szurkoló+ szektorba, az idén 15.000 forint kedvezménnyel újíthatja meg bérletét. A kompenzáció abba a szektorba érvényesíthető, ahol az előző szezonban is helyet foglalt a szurkolónk.

Hálával tartozunk azoknak, akik úgy döntenek, hogy segítenek az egyesületnek és nem élnek június 30-ig kínált kompenzáció lehetőségével. Ők a klub utánpótlását és működését támogatják.

Még egyszer köszönjük szurkolóink türelmét; bízunk benne, hogy a szezon első fordulójában újra felcsendül a „ZEG, ZEG, ZEG” és együtt szurkolhatunk tizenkettedik játékosként a fiúknak!