A ZTE FC köszöni országunk és kiemelten Zala megye minden egészségügyi dolgozójának - akik a kialakult helyzetben (is) emberfeletti munkát hajtanak végre - egészségünk és életünk védelmét.

A klub decemberben különleges aktivitással készült a Mezőkövesd és a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzések alkalmával. A klub játékosai december 5-i és 12-i játéknapokon egyedi mezekben léptek pályára, ezzel tisztelegve a koronavírus-járvány ellen vívott harcban résztvevők előtt.

A mezek értékesítéséből befolyt összeget a klub teljes mértékben a Zala Megyei Szent Rafael Kórház számára ajánlotta fel. A felsők egységes ára 19.990 forint volt, de természetesen, ha egy személy, vagy szervezet magasabb, egyedi összeget adományozott a felsőért, azt is teljes egészében az intézmény részére bocsájtottuk. A kórház dolgozóinak áldozatos munkája nélkülözhetetlen a pandémia helyi kezelésének és legyőzésének érdekében.

Örömmel tölti el szívünket, hogy kezdeményezésünkhöz rengeteg szurkoló, helyi vállalkozás, szervezet és magánszemély csatlakozott, ezzel is bizonyítva a Zete-család összetartását.

A kezdeményezés hatására összegyűlt kétmillió-kétszázezer forintos adományt a mai napon, klubunk megbízott cégvezetője Mocnek Mária és legendánk Kocsárdi Gergely adta át ünnepélyes kereteken belül az intézmény igazgatójának.

A ZTE FC, a közösség és különösen a fiatal generációk támogatásának jegyében szakmai tevékenysége mellett a jövőben is törekedni fog társadalmi felelősségvállalásának erősítésére, a jó és hasznos ügyekért való kiállásra.