Köszönet a hősöknek!

 

A ZTE FC köszöni országunk és kiemelten Zala megye minden egészségügyi dolgozójának - akik a kialakult helyzetben (is) emberfeletti munkát hajtanak végre - egészségünk és életünk védelmét.

 

A klub elkötelezett amellett, hogy minél több fiatal magyar labdarúgó kapjon lehetőséget a bizonyításra: a klub meggyőződése, hogy a feltörekvő tehetségekbe fektetett bizalom a magyar futball mellett a helyi közösség boldogulásához és jóllétéhez is hozzájárulhat. A profi sportélet részeként a ZTE FC ugyanakkor elengedhetetlennek tartja, hogy a legfontosabb társadalmi kérdésekben is példát mutasson a fiatal generáció számára, és saját eszközeivel segítséget nyújtson az érintettek részére.

 

A ZTE FC éppen ezért különleges aktivitással készül a Mezőkövesd és a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzések alkalmával. A klub játékosai a soron következő, december 5-i és 12-i játéknapokon egyedi mezzel fejezik ki tiszteletüket a koronavírus-járvány ellen vívott harcban résztvevők számára.

A sportolók által viselt mez, az FTC-vel vívott összecsapást követően megvásárolható lesz a ZTE Shopban. Az értékesítésből befolyt összeget a klub teljes mértékben a Zala Megyei Szent Rafael Kórház számára ajánlja felA felsők egységes ára 19.990 forint lesz, amennyiben egy személy, vagy szervezet magasabb, egyedi összeget adományozna a mezért, természetesen azt is teljes egészében eljuttatjuk az intézmény részére. 

Az kórház dolgozóinak áldozatos munkája nélkülözhetetlen a pandémia helyi kezelésének és legyőzésének érdekében.

 

A ZTE FC, a közösség és különösen a fiatal generációk támogatásának jegyében szakmai tevékenysége mellett a jövőben is törekedni fog társadalmi felelősségvállalásának erősítésére, a jó és hasznos ügyekért való kiállásra.