Gólgazdag mérkőzésen győztek fiataljaink

Koller Zoltán együttese a Csorna SE csapatát fogadta vasárnap délelőtt Zalaegerszegen.

A 4. percben Papp Csongor kapott ígéretes labdát a 16-os vonalánál, lövése gyönyörű ívben csavarodott a kapu bal felső sarkába. (1-0)

A 20. percben Olekszandr Koszovscsuk került helyzetbe, a vendégek hálóőre bravúrral hárított, azonban a kipattanó labda Klausz Milán elé pattant, aki nem hibázott. (2-0)

Három perccel később Csete Zoltán próbálkozott éles szögből, Németh Ervinnek sikerült szögletre mentenie.

Szöglettel jöhettek fiataljaink a 27. percben, a játékszer Kovács Barnabás fejét találta meg, aki közelről bólintott a hálóba. (3-0)

A 36. percben ismét Olekszandr Koszovscsuk villant, szép egyéni akció után került helyzetbe, a labda azonban csak az oldalhálót érte.

Az első játékrész hajrájában Klausz Milán előtt adódott lehetőség, ezzel megszerezve önmaga második, a csapat negyedik gólját. (4-0)

Négy gólos hazai előnnyel várhattuk a második félidőt.

A 47. percben egy mélységi indításból indulhatott Németh Dániel, aki eltolta a labdát a kapus mellett és magabiztosan gurított a kapuba. (5-0)

A 61. percben Csete Zoltán kapott jó labdát, lövése az oldalhálót találta el.

Négy perccel később Papp Csongor szökött meg a szélen, beadása Klausz Milánt találta meg, aki továbbadta a labdát, Németh Dániel okosan átlépte, Olekszandr Koszovscsuk lőhetett végül kapura, első próbálkozását Kantó Zsombor bravúrral védte, a kipattanó azonban ismét elé került, másodszorra nem hibázott. (6-0)

A 69. percben Böcskey Zsolt révén megszerezték a vendégek a szépítő góljukat. (6-1)

A 74. percben büntetőhöz jutott csapatunk, Németh Dániel volt a végrehajtó, aki megvárta, míg a kapus kimozdul és kíméletlenül lőtte ki a jobb alsó sarkot, ezzel beállítva a végeredményt. (7-1)

A következő fordulóban, november 13-án a tabellán jelenleg negyedik helyen álló III. Kerületi TVE otthonába utaznak fiataljaink.

 

ZTE FC II. – Csornai SE 7-1 (4-0)

ZTE FC II.: Németh E. (83’ Sinkó), Jóna, Bolla, Klausz, Boros (46’ Németh D.), Koszovscsuk (70’ Györe), Bedő, Kovács (46’ Bedővári), Papp Cs., Kryvotsiuk (65’ Murár), Kámi.

Csornai SE: Kantó, Füleki (46’ Márton), Csete (70’ Szalai), Böcskey (70’ Nagy), Kerékgyártó (57’ Molnár), Visy, Kelemen (46’ Szalka), Füzi, Tóth, Horváth, Papp R.