Az év utolsó előtti mérkőzése következik

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában a Kisvárda Master Good csapatával vesszük fel a küzdelmet, így csapatunk már a mai napon útnak indul, hogy a rájuk váró hosszú utat még a mérkőzés előtti nap megtegyék. 

A Török László vezette Kisvárda jelenleg a tabella második helyén áll, huszonöt ponttal, eddig hét győzelmet, négy döntetlent és három vereséget gyüjtőttek össze. A 14. fordulóban a Puskás Akadémia csapatához látogattak, ahol hosszú küzdelem után a hosszabbítás második percében született meg az első, méghozzá kisvárdai gól, így ők tértek haza a három ponttal a Pancho Arénából. 

Mi itthon léptünk pályára, az Újpest csapata ellen, ahol Szalay Szabolcs, 23. percben szerzett gólja döntött, így mi is győztesen zártuk az előző fordulót. Csapatunk ezzel továbbra is a tabella ötödik helyén áll, öt győzelemmel, három döntetlennel és öt vereséggel. A 14. fordulóban Dragóner Attila vezényelte a csapatot, hiszen Ricardo Moniz eltiltása továbbra is tart, Julian Jenner pedig betegség miatt kényszerült távolmaradásra. A keddi összecsapáson eltiltása miatt Csóka Dániel sem lehet ott, akit a szombati mérkőzés 55. percében kiállított Erdős József játékvezető.

A várdaiakkal a negyedik fordulóban találkoztunk legutóbb, amikor ők érkeztek hozzánk, s végül haza is vitték a három pontot a ZTE Arénából. Az ütközet első góljának azonban mi örülhettünk, amit Tajti Mátyás szerzett meg. 

Dragóner Attila: "Roppant kemény mérkőzés vár ránk, egy fizikálisan erős, tapasztalt kisvárdai együttes ellen, akik jelenleg a tabella második helyét foglalják el. Csapategységünket, szervezettségünket meg tudtuk mutatni az Újpest ellen, és erre tudunk építkezni mindkét előttünk álló mérkőzésen. Szeretnénk a legjobbunkat nyújtani, természetesen győzelemre fogunk játszani idegenben is."

Holnap este tehát az igencsak kemény ellenfélnek számító Kisvárda ellen vonolunk pályára, ahol a cél, hogy a hazafelé ránk váró többszáz kilométert a három pont társaságában tegyük meg. 

Hajrá, Zete!

Jegyinformációk:

A vendégszektorba szóló jegyek egységára: 3000 Ft (diák és nyugdíjas jegy: 2500 Ft - ezen kedvezményes jegyek csak a helyszínen, a kedvezményre szóló igazolvány bemutatása mellett lehetséges), online pedig ITT tudjátok megvásárolni őket. A helyszíni jegyvásárlásnál csak készpénzes fizetés lesz lehetséges.