Messzire utazik csapatunk az OTP Bank Liga 12. fordulójában

A sikeres kupaszereplés után vasárnap folytatódik a bajnoki menetelés, a Kisvárda Master Good otthonába látogat csapatunk.

Fontos mérkőzés elébe nézünk, hiszen mindkét csapat számára létfontosságú lehet egy esetleges győzelem. A ZTE jelenleg egy ponttal előzi meg vasárnapi ellenfelét a tabellán, tizenegy lejátszott mérkőzést követően.

A Kisvárda hét közben 6-0-ás kiütéssel ejtette ki a BLSZ 1. osztályában szereplő Unione FC csapatát a Magyar Kupából, így ők szintén remek hangulatban vághatnak neki a hétvégi bajnokinak. Habár a Haladás elleni mérkőzés fizikailag megterhelőbb volt a zalaegerszegi játékosok számára, az, hogy egy nyugati derbin sikerült a rendes játékidőben eldönteni a mérkőzés sorsát nagy szellemi erőt adhat a folytatásban.

A legutóbbi 5 bajnoki mérkőzés során mindkét csapat 1-1 alkalommal tudott győzedelmeskedni.
Míg a Kisvárda a maradék négy mérkőzést pont nélkül zárta, Boér Gábor tanítványai két pontot is szereztek a Puskás Akadémia, valamint a Fehérvár ellen.

Nagyszerű formának örvend Yohan Croizet aki a szerdai kupamérkőzésen gól- és gólpasszal járult hozzá a továbbjutáshoz. Dombó Dávid pedig hasonló dicséretet érdemel, miután a második félidőben aligha kellett védést bemutatnia, a hosszabbításban mégis az ő ébersége biztosította be a győzelmet.

A szabolcsi csapatnál pedig Vida Kristopher az, akire mindenképp figyelnie kell majd az egerszegi védelemnek. A 28 éves kisvárdai játékos ugyanis mesterhármassal hálálta meg a bizalmat legutóbbi mérkőzésén.

A két csapat júliusi összecsapása két gólos ZTE vereséggel ért véget, úgyhogy a 3 pont megszerzése mellett a revans is ott lebeghet a fiúk szeme előtt.
 

November 6-án tehát Kisvárda Master Good – ZTE FC, 12:30-as kezdéssel. Hajrá, Zete!