Klubunk vezetősége lehívta Kiss Bence szerződésében lévő opcióját, így a Kecskemétről érkezett középpályás további két évig lehet a ZTE FC játékosa.

KISS BENCE egyike volt a téli szünetben történt átigazolásoknak és a hátralévő összes bajnoki mérkőzésen pályára lépett. Rögtön az első szereplése során gólpasszal mutatkozott be, amiből aztán a tavaszi szezon során összesen ötöt szerzett. A támadók kiszolgálása mellett fontos szerepet játszott a labdatartásban, biztos pontja volt a középpályának és megszerezte első élvonalbeli gólját is.

„Mikor ide kerültem nem volt teljesen ismeretlen a környezet számomra, hiszen sok játékost már ismertem korábbról és a múltban, utánpótlás szinten többször is voltam Zalaegerszegen. A testvérem is itt játszott az akadémián és már bennem is az első alkalommal pozitív benyomást keltett a klub. Megkezdtem a felkészülést a csapattal, majd a tréningeken és edzőmérkőzéseken is láttam, hogy ennek a keretnek nem csupán a kiesés ellen kell küzdenie.”

„Úgy gondolom voltak remek mérkőzések a tavaszi szezon során és összességében jól teljesítettünk. Nagyon jól érzem magam és boldog vagyok, hogy itt játszhatok. Remek érzéssel tölt el a tudat, hogy a vezetőség elégedett velem és örülök, hogy érvénybe léptették a plusz két évet. A jövőben szintén arra fogok törekedni, hogy akár kezdőjátékosként, akár csereként a tőlem telhető legjobb játékkal segítsem a társakat, a klubot. A célunk, hogy a következő idényben is legalább olyan jól szerepeljünk, mint tettük azt idén tavasszal.”

Gratulálunk, Bence!