A második helyen álló Kecskeméti TE ellen lépünk pályára szombaton

A bajnokság hajrájához érkezünk, az OTP Bank Liga 27. fordulójában az idei szezonban remekül szereplő KTE lesz az ellefelünk. 

A Szabó István vezette együttes csupán hat ponttal áll a Ferencváros mögött, a tabella második helyén. Tizenegy győzelem, tizenkét döntetlen gazdagítja a csapatot és csupán három alkalommal nem sikerült pontot szerezniük az eddigi találkozók során. Az előző fordulóban is nagyaranyú győzelmet sikerült aratniuk a Pancho Arénában, ahol három góllal kerekedtek a Puskás Akadémia fölé.

Zalaegerszegi játékosaink a tabellát tekintve a nyolcadik helyen állnak, harmincegy ponttal, amely nyolc győzelmet, hét döntetlent és tizenegy vereséget takar. Az előző fordulóban hazai pályán mérettetük meg magunkat, a Kisvárdát fogadva. A vasárnap délutáni találkozón nem született gól, így mindkét csapat egy ponttal lett gazdagabb. 

A kecskeméti csapattal kétszer találkoztunk, egyszer az ötödik fordulóban, ahol nekik sikerült megkaparintaniuk a három pontot, míg a tizenhatodik fordulóban pedig döntetennel búcsúztattuk egymást. 

Ricardo Moniz: "Ismét fontos mérkőzés vár ránk, jó csapatnak tartom a Kecskemetét, hisz csak hat pont választja el őket a listavezető Ferencvárostól. Hét bajnoki van már csak hátra a szezonból, így minden pont döntő jelentőséggel bír. Pozitívum, hogy mindenki jó erőben van, és Bedi, valamint Grezda visszatérésével megnőttek a variációs lehetőségeink. A végeredmény tekintetében kulcsfontosságú lehet, hogy ki szerzi az első gólt. Az időjárás is szerepet fog játszani a szombati bajnokin, az eső miatt valószínűleg vizes pályán fogunk játszani, amely nehezítő tényező lehet a csapatok számára." 

Szombat délután tehát tovább folytatódik számunkra az OTP Bank Liga, csapatunk pedig már ma útnak indul, hogy kipihenten vágjanak neki a holnapi megmérettetésnek! Bojan Sankovic sajnálatos módon továbbra sem tud a csapattal tartani. 

 

Hajrá, Zete!

 

Szurkolói információk: 

A vendégszektor az "A" lelátóhoz tartozik. 

Jegyárak: 

  • Normál: 2.000 forint
  • Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók természetesen üzemelnek.