Beharangozó: Újpest FC – ZTE FC

Az OTP Bank Liga 2020/21-es szezonja a végéhez érkezett. 05.08, szombat 19:30-tól az Újpest FC ellen zárják az évadot kedvenceink a Szusza Ferenc Stadionban.

Az előző játéknapon a Kisvárdával szemben elért döntetlennel matematikailag is biztossá vált, hogy csapatunk a következő versenykiírást is a legmagasabb hazai osztályban tölti majd. A mérkőzésen nagy örömünkre visszatérhettek szurkolóink is és együtt harcolhattuk ki az értékes pontot.

A lila-fehérek sűrű időszakon vannak túl, mivel bő egy hét leforgása alatt három tétmérkőzést is vívott a fővárosi együttes. A bajnokságban legutóbb ők is 0-0-s eredményt harcoltak ki – nagy örömünkre – a DVTK otthonában, majd hétfőn elhódították a MOL Magyar Kupát egy drámai finálé hosszabbításában.

Az utolsó találkozónk szép emlékként élhet bennünk, hisz a ZTE Arénában 3-0-s magabiztos győzelmet arattunk Michael Oenning csapatával szemben. A gólgyártást Artem Favorov kezdte meg tizenegyesből, majd Szánthó Regő emelte át precízen Banait. A végeredményt pedig a remekül futballozó Koszta Márk állította be Ristevski hibáját követően.

A mérkőzés összefoglalóját IDE kattintva találjátok!

 

A párharc élőben lesz megtekinthető az M4 Sport műsorán, 19:30-s kezdéssel. Ne maradjatok le!

Ezúton is köszönjük minden kedves szimpatizánsunknak, akik ebben a furcsa szezonban is figyelemmel követték és támogatták csapatunkat!

Hajrá, ZTE!