Szerdán 18 órától hazai pályán játszunk a Magyar Kupában.

Csapatunk szerdán 18 órától a ZTE Arénában játssza a Lipót Pékség SE elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóját. A párharc 3-1-es lipóti előnyről folytatódik, de mivel az idegenbeli gólok is számítanak, egy 2-0-s siker már a mi továbbjutásunkat eredményezné, 3-1-es ZTE-siker esetén pedig hosszabbítás, majd szükség esetén büntetőrúgások következnének.

A találkozóra a ZTE Aréna Déli lelátójának 4-es és 5-ös szektorát, valamint a Nyugati tribün 1-es, 2-es és 3-as szektorát nyitjuk meg, a belépők egységesen 900 forintba kerülnek. A vendégszurkolók a vendégszektorba szintén 900 forintért válthatnak belépőt. A szerdai kupamérkőzésre a szezonbérletek nem érvényesek.

A jegyek már megvásárolhatók online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül, a vásárláshoz nincs szükség személyes adatok megadására és szurkolói kártyára sem. Természetesen a mérkőzés napján a ZTE Aréna jegypénztárában is lesz lehetőség jegyet váltani. Az elővételi pénztár 13 órától, a többi 16:30-tól tart nyitva, de szerdán csak a Déli és a Nyugati tribün közötti (Galamb utcai) pénztárak nyitnak ki.

(címlapfotó: Nagy Gábor/Kisalföld)