Szerdán indul a jegyértékesítés az FTC és a Fehérvár elleni meccsekre.

Csapatunk szombaton a Mezőkövesd otthonában játszik bajnoki mérkőzést, majd jövő héten előbb szerdán a Magyar Kupában a MOL Fehérvár FC-t, majd szombaton az OTP Bank Ligában a Ferencvárost fogadjuk a ZTE Arénában. Az alábbiakban ezen mérkőzésekkel kapcsolatban olvashatnak jegyinformációkat.

ZTE FC – Ferencváros, március 7. 19:30

A találkozóra a hazai szektorokba szurkolói kártya, illetve személyes adatok megadása nélkül, a kiemelt mérkőzésekre vonatkozó árakon válthatók belépők

  • szerdától online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül
  • szerdától a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, nyitvatartási időben (hétfőpéntek 9.00-12.30 és 13.30-17.00) személyesen
  • a ZTE Aréna elővételi jegypénztárában március 4én (szerdán) és 5-én (csütörtökön) 13 és 17 óra között, március 6-án (pénteken) 13 és 16 óra között, a mérkőzés napján pedig reggel 9 órától. A meccs napján a többi pénztár 17:30-kor nyit.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a sorban állás elkerülése végett és a nagy érdeklődésre való tekintettel elővételben váltsák meg belépőjegyeiket. A beléptetésnél a kedvezményes, illetve regisztrációs jegyekre vonatkozó jogosultságot ellenőrizzük, így mindenképpen hozzák magukkal személyes okmányaikat. Amennyiben lehetséges, érkezzenek gyalog vagy tömegközlekedéssel, amennyiben pedig autóval érkeznek, használják a stadiontól távolabb eső parkolókat (piac, Zala utca). Az Északi Tribün kizárólag a Galamb utca felől lesz megközelíthető, a vendégszektor felől nem.

A vendégbelépőket a Ferencváros értékesíti (és kizárólag Fradi szurkolói kártyával válthatók meg).

ZTE FC – MOL Fehérvár FC, március 4. 20:00 (Magyar Kupa)

A mérkőzésre az egész Déli és Nyugati Tribünt, illetve a vendégszektort nyitjuk meg. A meccsre ez esetben is három módon válthatók belépők egységes, 900 forintos áron.

  • szerdától online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül
  • szerdától a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, nyitvatartási időben (hétfőpéntek 9.00-12.30 és 13.30-17.00) személyesen
  • a ZTE Aréna elővételi jegypénztárában a mérkőzés napján 13 órától. A többi pénztár 18 órakor nyit.

Mezőkövesd – ZTE FC, február 29. 17:00

A találkozóra már megválthatók a belépők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül, szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül. A vendégbelépők 1100 forintba kerülnek.

(címlapfotó: Seres Péter)