Minden munkanap várjuk szurkolóinkat az új szezonra érvényes bérletekkel.

Ahogy honlapunkon korábban már beszámoltunk róla, július 1-től zajlik a 2019/2020-as idény összes hazai bajnokijára szóló bérletek árusítása. Aki bérletet vásárol, a nem kiemelt mérkőzések árán tekintheti meg az összes bajnokit.

- Az elmúlt két hétben már több mint kétszázan váltottak bérletet az új idényre - tudtuk meg Hári Anett-től, aki júliusban hétfőtől csütörtökig 13.00 és 17.00, péntekenként pedig 9.00 és 12.00 között várja a kedves vásárlókat a ZTE Shopban. - Lehetőség van regisztrációs bérlet váltására is a 14 éven aluliak és a 70 év felettiek számára, így nekik sem kell sorba állniuk minden meccs előtt. A stadiontérképen lehetőség van a pontos hely kiválasztására, így mindenki megadhatja, pontosan hova váltana bérletet. A Ferencváros elleni szezonnyitó bajnoki előtti héten pedig minden nap 9.00-12.00 és 13.00-17.00 között tartunk nyitva.

A mérkőzésekre a belépéshez nincs szükség szurkolói kártyára, ám annak kiváltására továbbra is lehetőség van a titkárságon. Ennek az online jegyvásárlásnál vehetik igazán hasznát szurkolóink. A névre szóló jegyértékesítés (név, születési hely és dátum megadása) csak a rendőrség által kiemeltnek minősített találkozókra kötelező, így a többi meccsre történő jegyvásárlásnál erre nincs szükség.

Korábban közzétettük a következő idényre érvényes jegyárakat is, ám belépőjegyek értékesítésére egyelőre nincs lehetőségünk. A jegyértékesítés várhatóan a Ferencváros elleni bajnoki előtt két héttel, online és a pénztárakban azonos időpontban kezdődik majd. A jegyárusítás kezdetéről időben tájékoztatjuk majd szurkolóinkat hivatalos honlapunkon, a ztefc.hu-n.

A meccsekre szóló jegyeknél kedvezményes belépőt válthatnak az Egerszeg Kártyával rendelkezők, a 14 év feletti diákok és a 70 év alatti nyugdíjasok a jogosultság igazolása mellett.

AZ ÉRVÉNYES JEGY- ÉS BÉRLETÁRAKRÓL ITT TÁJÉKOZÓDHAT!