A szurkolóink támogatását komoly ösztönzőnek tartja.

Nyáron, a szlovéniai edzőtábor ideje alatt érkezett csapatunkhoz Oleg Golodiuk. Az ukrán játékos az első fordulóban még nem lépett pályára Mezőkövesden, a DVSC ellen azonban már ott lehet együttesünkben.

- Valóban, izomfáradság miatt kellett a társaktól külön edzenem, de a múlt hét eleje óta már teljes értékű munkát végezhetek - mondta honlapunknak Golodiuk. - Nagyon várom a bemutatkozást, hiszen azért érkeztem, hogy segítsek a csapatnak. Plusz a remek szurkolóink előtt élmény játszani, szeretném ezt is átélni.  Nagyon komoly ösztönzőnek és segítségnek tartom a szurkolói támogatást, és a csapattársaimtól tudom, hogy ha valaki, akkor a ZTE-szurkolók biztosan képesek belehajszolni minket a győzelembe.

Oleg korábban a Haladásban, valamint hazájában a Lviv, a Karpaty a Vorskla színeiben szerepelt. 180 cm-es magassága és felépítése is ideális, nem véletlen, hogy korábban az ukrán U21-es válogatottba is meghívták.

- A magabiztosság és a labdaügyesség a középpályán nagyon fontos, sőt talán a legfontosabb - folytatta, mikor erősségeiről kérdeztük. - Ezen kívül a szabadrúgásaimmal próbálok majd kitűnni, ami egy szoros meccsen döntő tényező lehet. Csapatjátékosnak tartom magam, ismerem a mezőnyt és 31 évesen már a szükséges rutinom is megvan, ezért biztos vagyok benne, hogy jól fogunk szerepelni, és elérjük a legfőbb célunkat, a legjobb tízbe kerülést.

Hozzátette: szűk egy hónap távlatából nem kérdés számára, hogy jó közösségbe került. Felkészült stáb és profi körülmények fogadták Zalaegerszegen, ami számára garancia a sikerre.