Második csapatunk kikapott az ETO Akadémiától

Az NB III Nyugati csoportjának 31. fordulójában ismét hazai mérkőzést várt a mieinkre. A bajnokság negyedik helyén álló győri együttes látogatott Zalaegerszegre.

Remekül kezdtük a mérkőzést, hisz már a harmadik percben vezetést szereztünk. Szökrönyös ugratta ki Szalayt, aki a szemfüles volt és 20 méterről átemelte az ellenfél kapusát.  (1-0)

Az első félidőben könnyedén megduplázhattunk volna előnyünket, de Szökrönyös Zoltán és Szalay Szabolcs nagy helyzete is kimaradt, így maradt az egy gólos előny ebben a játékrészben.

A második félidőre felélénkült a vendégcsapat és már a játékrész ötödik percében kiegyenlítettek. Egy pontrúgás után Hanzli ért elsőként a kipattanóra és megszerezte a győri csapat első gólját. (1-1)

Pár perccel később újból átvehettük volna a vezetést, de mindkét próbálkozásunk kimaradt.

A 67. percben egy szép egyéni villanást követően már vezetett a vendégcsapat, a gólszerző ismét Hanzli volt. (1-2)

Öt perccel később már két gólos volt a győri előny. Az első találatot szinte lemásolva növelték előnyüket, a gólszerző Urblík Norbert volt. (1-3)

Sajnálatos vereséget szenvedtük egy olyan mérkőzésen, ahol egy pontot legalább megérdemeltünk volna, hisz az első félidőben jobbak voltunk és a második játékrészben sem játszottunk alárendelt szerepet.

Április 24-én a bajnokság 18. helyén álló soproni csapathoz látogatunk.

 

ZTE FC II. – ETO Akadémia 1-3 (1-0)

Gólok: Szalay ill. Hanzli (2), Urblík

ZTE FC: Gyurján, Jóna, Sebestyén, Bekő, Őr (84’ Vert), Megyesi (76’ Kámi), Bedő (84’ Györe), Szalay, Liviu-Ion (63’ Szántó), Szökrönyös Z. (76’ Papp Cs.), Papp L.

ETO FC: Ruisz, Szabados, Pereira, Tullner, Tóth, Erdei (84’ Major), Lacza (79’ Karvaj), Hanzli (73’ Deákovits), Tamás, Szalka (79’ Bakos), Urblík (84’ Lasz)