Beharangozó: ZTE FC-Puskás Akadémia FC

Az OTP Bank Liga 3. fordulójában a tavalyi szezon ezüstérmese látogat Zalaegerszegre.

A vasárnapi találkozó igazán parázs mérkőzésnek ígérkezik, hisz legutóbb 4-1-es végeredménnyel hoztuk el a három pontot a felcsútiak otthonából.

A második játéknap egyik gárdának sem alakult a várakozásai szerint, bár csapatunk több alkalommal a kapuba talált, végül vereséggel távozott Mezőkövesdről, emellett pedig Bobál Dávid és Kálnoki-Kis Dávid is a kiállítás sorsára jutott, így nem lehetnek ott a védelmünk tengelyében a Vál-völgyiek ellen.

Fotó: Mezőkövesd Zsóry FC

A Puskás hazai környezetben maradt alul a Paks együttesével szemben, a nagy arányú vereség ellenére azonban nem szabad elfelejteni, hogy jó kvalitású keretről beszélhetünk, mely a szezon kezdetén még a nemzetközi porondon is szerencsét próbálhatott.

Az átigazolási időszakban is erősödött a felcsúti játékosállomány, olyan nevek érkeztek mint Libor Kozák, Patrizio Stronati vagy a kölcsönből visszatérő Artem Favorov.

 

Az utolsó egymás elleni mérkőzésünk összefoglalóját IDE kattintva találjátok!

Legyünk minél többen az Arénába és buzdítsuk együtt kedvenceinket! Kapunyitás 16:45-től!

 

A jegyeket ITT tudjátok megvásárolni, kedvezményesen áron! Megéri élni az online vásárlás biztosította kedvezményekkel, hisz így akár 20 százalékkal olcsóbban válthattok jegyet, a vasárnapi helyszíni árhoz képest. Családdal érkező szurkolóink további extra engedményeket vehetnek igénybe az Északi szektorban, ezért érdemes megtekinteni a jegyinformációkat tartalmazó aloldalunkat. 

 

A jegypénztárak nyitvatartása

Péntek: 14:00-18:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap: 9:00-17:45

 

A ZTE Shop nyitvatartása

Csütörtök-Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap: 14:00-18:00

 

A természettudatosság jegyében a 2021/22-es évadtól a ZTE Arénán belül kizárólag repoharakat használunk. Ügyeljünk együtt környezetünk védelmére!

 

A jelenleg érvényes előírásoknak megfelelően, a hétvégi mérkőzésre szurkolóink csak akkor látogathatnak ki, ha belépéskor felmutatják védettségi igazolványukat, vagy applikáción keresztül igazolják védettségüket. Azon szurkolóink, akik még nem töltötték be 18.  életévüket és nincs védettségi igazolványuk, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező, 18 év feletti kisérővel látogathatják a mérkőzést. A védettségi igazolvány kizárólag fényképes személyi okmánnyal együtt fogadható el.