A következő nagy durranás!

Fiatal tehetségünk nem mindennapi teljesítménnyel rukkolt elő az elmúlt időszakban. Ideje megszólítani szélsőnket, mi is lehet a sikerének titka. 

 

Hogy érzed magad?

Kipihenten. *nevet* Győzelem után mindig jó. Ünneplés azért még nem volt, az majd ráér később.

 

Remek formában vagy. Minek köszönhető ez a jó szereplés?

Nem volt semmi szokatlan a héten, keményen dolgoztam és szerencsére kijött a lépés.

 

Már négy mérkőzés óta az első perctől a pályán vagy. Mondhatni, hogy lassan kivívod a helyed a kezdőcsapatban?

Eleinte sérülések tűzdelték a csapatot. Hol Baba, hol Könyvi nem volt bevethető, így megkaptam a bizalmat. Természetesen megpróbálom megtartani a helyem, de az sem jelent gondot, ha csereként kell beállnom. A lényeg, hogy segíteni tudjak a klubnak.

 

Óriási gólt szereztél a hétvégén, nem könnyű pozícióból. Mire gondoltál a lövés pillanatában?

Már a levételnél biztos voltam benne, hogy ezt a helyzetet elvállalom. Ebből a szögből rengeteget gyakoroltam a tréningeken, így megvolt a szükséges önbizalom. Úgy éreztem meg kell próbálnom!

 

Aztán jött is az érdekes gólöröm. Mesélnél róla nekünk bővebben?  

A szezon elején volt egy fotózás, ami elég jó hangulatban telt. Ott kérték, hogy különböző ünnepléseket produkáljunk. Én ezt választottam, még a végén a védjegyem lesz. *nevet* Remélem még sokszor kell használnom a Zete mezében.

 

Hogy érzed mit kapsz az edzői stáb részéről a fejlődésed érdekében?

Főként taktikai utasításokkal lát el a Mester, de az egyéni képzések keretében a technikai készségek fejlesztésére is sor kerül. A gól szituációja is egy remek példa erre.

 

Milyen célokat tűztél ki magad elé az idei szezon tekintetében?

Stabilizálni a játékomat, nem szeretnék rapszódikus teljesítményt nyújtani.  Illetve sok gólt. Az ETO-ban 8 találatig jutottam anno az NB2-ben, ezt a számot mindenképp megszeretném dönteni!