„Én a munkában hiszek!”

A héten megkezdted a munkát az új csapatoddal. Hogy érzed magad nálunk?

  • Igen. Nagyon jól fogadtak a többiek, mindenki nagyon kedves és az edzések is kiválóak.

 

17 évesen debütáltál az NB II-ben és már a második szezonodat futottad a Merkantil Bank Ligában. Mi emelt ki téged a társaid közül, hogy ilyen fiatalon ki tudtad harcolni a helyed a felnőttek között? Mik az erősségeid?

  • Én a munkában hiszek! Egészen kiskorom óta nagy hangsúlyt fektettem az edzésekre és képzésekre. Örülök, hogy ilyen hamar megkaptam a lehetőséget a felnőttek között és igyekszem élni is vele. Kiemelni talán a rugótechnikámat tudnám a kvalitásaim közül.

Sok kérőd volt. Miért pont a Zetére esett a választásod?

  • Régóta figyeltem a klubot, sok lehetőséget kapnak a fiatal tehetségek és ez még érdekesebbé tette a csapatot. Továbbá ott van az NB III-as játéklehetőség is, de remélem minél hamarabb sikerül kiharcolnom a pályára lépést az első osztályban.

 

Mi a véleményed a klub által képviselt futball filozófiáról?

  • Csatárként természetesen a támadófutball híve vagyok. Úgy gondolom fekszik számomra a csapat által bemutatott magas letámadás, illetve, hogy az ellenfél kapujához közel próbálunk labdát szerezni.

 

Hosszútávú szerződést írtál alá a klubbal. Meggyőző volt a karrier életpálya, amelyet a szakvezetés felvázolt számodra?

  • Nagyon jó képet körvonalaztak előttem. A menedzserem és én is ilyen lehetőségben gondolkoztunk, megtalálták egymást az elképzelések!