A 16. forduló legszebb találatának szerzőjével beszélgettünk

- Te is, mint sokan mások idén nyáron érkeztél a klubhoz. Hogy érzed magad Zalaegerszegen?
- Gyorsan teltek az elmúlt hónapok és úgy érzem jól sikerült a beilleszkedésem. Megismerkedtem és jó kapcsolatot ápolok a csapattársakkal. A családommal már megismertük a várost is, jól érezzük magunkat Zalaegerszegen.

- Korábban játszottál a DVTK és az MTK színeiben is. Idén már két mérkőzés is volt, mindkét csapat ellen és szintén a Diósgyőriek ellen folytatjuk a Magyar Kupában is. Milyen érzés az előző klubjaid ellen pályára lépni?
-
A korábbi csapatok ellen pályára lépni számomra mindig egy plusz motiváció. Ezeken a meccseken különösen jó érzés bizonyítani és megmutatni, hogy fejlődtem az utolsó találkozásaink óta.

- Ebben a rendkívül fiatal keretben, téged is a tapasztaltabb játékosok közé sorolhatunk. Fontos számodra, hogy a megszerzett rutinnal irányítsd és segítsd a többieket?
- Valóban nagyon fiatal a keretünk és én is próbálom a megszerzett tapasztalatot átadni a fiatalabbaknak. Konstruktívan segíteni őket az edzések, mérkőzések során és sokszor a pályán kívül is.

- Gratulálok az Újpest elleni egyenlítésedhez, amit az MLSZ a 16. forduló legszebb találatának nyilvánított. Nagyszerű felismerés volt, hogy élted meg a történteket, ott a pályán?
- Már a tisztázás előtt láttam, hogy ebből helyzet lehet és amikor jól pattant elém az egész ösztönös volt. Nem gondolkodtam passzon vagy átvételen, észrevettem a rést és teljesen a lövésre koncentráltam, a labda ívén már láttam, hogy jól sikerült és bíztam, hogy gól lesz belőle.

- A döntetlennek köszönhetően most a kieső zónán kívül helyezkedik el a csapat. Nehéz feladatotok lesz vasárnap a Ferencváros ellen, hogy ezt a pozíciót meg is tartsátok. Hogyan készültök a találkozóra?
- Pozitívan éljük meg, hogy nem a veszélyzónában vagyunk, de próbálunk nem foglalkozni vele és a mérkőzésekre, a győzelemre fókuszálni, hogy minél jobban eltávolodjunk a tabella aljától. A Fradi ellen úgy érzem nem kell senkit extra módon motiválni és száz százalékot fogok nyújtani csak úgy, mint mindenki a csapatban.

Medgyes Sinan azt is elárulta, hogy az ünnepeket a családjával tölti majd. Feleségével és egy éves gyermekükkel Győrben és Dunaszerdahelyen is terveznek rokonlátogatást, feltöltődést.