Csupaszív játékosunkkal, Bedi Bencével beszélgettünk a mögöttünk álló szezonról, a legnagyobb kihívásokról, illetve a várakozásairól a 2021/22-es idénnyel kapcsolatban. Saját nevelésű labdarúgónk huszonnyolc mérkőzésen lépett pályára kezdőként az idei bajnoki szezonban, így bátran kijelenthetjük, hogy oroszlánrészt vállalt a bennmaradás kiharcolásában.

Első kérdésünk magától értetődő, hogy érzed magad, hogy van a lábad?

  • Köszönöm szépen, egyre jobban van a lábam. Bő két hete sérültem meg, az első héten még éreztem fájdalmat és feszülést a térdemben, de elkezdtük a rehabilitációt és már biciklizek is, úgyhogy szépen lassan javulgat. A következő szezonra már biztos jó lesz!

Hosszú szezon van mögöttünk, aminek a végén sikerült kiharcolni a bennmaradást. Hogy értékeled az idei évünket?

  • Vegyes érzéseim vannak. Jól kezdtük a szezont, az első pár fordulóban a Fehérvár ellen és a Mezőkövesd otthonában is tudtunk pontot szerezni, utána pedig győzni tudtunk az MTK és a Diósgyőr ellen is, így a Honvéd meccs előtt még a dobogóért küzdhettünk. Ezt követően kezdődött egy rosszabb széria, ami öt-hat meccset tartott, de szerencsére sikerült felállnunk az év végére és nagyon jól sikerült a szezon őszi felének befejezése.

  Nagy reményekkel vártuk a tavaszi folytatást, viszont az első mérkőzések nem jöttek össze; az utolsó percekben    kaptuk a gólokat, illetve voltak kétes ítéletek, aminek mi volt az elszenvedői, így ismét következett egy                      hullámvölgy, amiből nehéz volt kijönni.

  Szüksége volt a csapatnak egy új impulzusra, ezért edzőváltás is volt március folyamán. Az utolsó hét meccsre        sikerült úgy felkészülni, hogy sikerült elérni a célunkat, a bennmaradást. Ez volt a legfontosabb számunkra.

Melyik volt számodra a szezon legszebb pillanata?

  • Ha mérkőzést kellene kiemelni, akkor szerintem egyértelmű, hogy a Budafok elleni 5-0-s siker, vagy a Diósgyőr elleni nagy győzelem. Mindkettő sorsdöntő volt a mi szempontunkból, hiszen két vetélytársat sikerült megverni. Góljaimra is szívesen emlékszem vissza, volt egy az MTK ellen – akkor is jó szériában voltunk - illetve a Honvéd ellen, a tavasz első meccsén. Örültem volna, ha azzal a góllal eldöntjük a meccset, de sajnos csak döntetlenre sikerült hozni.

 

Melyik volt a legnehezebb?

  • Azt a tíz meccses szakaszt mondanám, amikor nem jöttek a győzelmek tavasszal. Ezt az időszakot mondanám kihívást jelentőnek.

Pár hét pihenés következik a csapat számára, neked milyen terveid vannak, mi az, amivel legjobban fel tudsz töltődni?

  • A rehabilitációt ugyanúgy kell folytatnom, amíg a többiek elmennek szünetre. Folyamatosan fogom csinálni az erősítéseket a lábammal és a futásokat, ha már el lehet kezdeni. A fennmaradó időben pedig szeretném mindenképp a családtagokat meglátogatni, ami egyértelműen segít a hosszú szezon kipihenésében.

Mit vársz az előttünk álló idénytől?

  • Az idei szezonnál mindenképp egy kiegyensúlyozottabb szezont várok. Nyilván lesz játékosmozgás a csapatnál és reméljük olyan csapatot sikerül építeni, amivel az ideinél nagyobb célokért is tudunk küzdeni a következő évben. Szurkolóinknak ezúton is köszönjük, hogy támogattak minket az elmúlt időszakban, még ha nem is tudtak jelen lenni minden mérkőzésünkön. Remélem a következő idényben már együtt tudunk ünnepelni a meccsek után!