Az október 18-ai héten különleges kedvezményekkel, akciókkal várjuk szurkolóinkat

A jövő héten több engedménnyel szeretnénk megköszönni drukkereink elkötelezett támogatását. A következő akciókkal várjuk szimpatizánsainkat a szurkolók hetén:

  • Október 18 és 24 között minden szurkoló 10 százalék kedvezménnyel vásárolhat a ztemegastore.hu oldalon, kuponkód segítségével. A kedvezményre jogosító kuponkód, melyet a kosárban lehet érvényesíteni: EZEGERSZEG
  • Október 19 és 23 között minden szurkolónk, aki érvényes bérlettel rendelkezik a 2021/22-es szezonra, 15 százalék engedménnyel vásárolhat a Zete Shopba. A kedvezmény csak helyszíni vásárlás esetén használható fel és érvényesítése a bérlet bemutatásával történik. A bérlet nem átruházható.
  • Az október 20-ai ZTE FC II- SC Sopron, NB III-as mérkőzésre ingyenes belépést biztosítunk minden szurkoló számára.
  • Az október 22-ei ZTE FC – Gyirmót FC Győr mérkőzésen ingyenes belépést biztosítunk minden érvényes diákigazolvánnyal és nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező szurkolónknak. Minden további jegyet elővételes áron lehet megvásárolni, még a mérkőzésnapon is. Fontos információ, hogy belépés előtt a diákoknak és a nyugdíjasoknak is szükséges tisztelet jegyet váltaniuk a Zete shopban, vagy a jegypénztáraknál, mivel csak így tudjuk biztosítani a belépést a stadionba. A jelenlegi szabályoknak megfelelően, a mérkőzés látogatásához védettségi igazolvány szükséges. Azon szurkolóink, akik még nem töltötték be 18. életévüket és nincs védettségi igazolványuk, azok csak védettségi igazolvánnyal rendelkező, 18 év feletti kísérővel látogathatják a mérkőzést.

 

Legyünk minél többen és szurkoljuk ki a győzelmet mindkét hazai mérkőzésen.