Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a július 23-ai eseménnyel kapcsolatban

Eljött végre a várva várt hét, hisz pár nap visszatér a futball a ZTE Arénába. A július 23-ai Zete Fieszta már a koradélutáni órákban elindul, 13 órától második csapatunk, míg 15 órától felnőtt női labdarúgócsapatunk mérkőzik a „Ketrecben”. Mindkét mérkőzés ingyenes látogatható minden szurkoló számára.

A ZTE Aréna 16 órától nyitja meg a kapuit. Szeretnénk minden kedves kilátogató figyelmét felhívni arra, hogy időben érkezzen a stadionhoz, hisz több mint 10 ezer embert várunk az arénába, így érdemes legalább 40-45 perccel a tervezett bejutási idő előtt megérkezni. Mivel a stadion környékén limitált számú parkoló érhető el, javasoljuk, hogy gyalogosan, vagy tömegközlekedéssel érkezzenek a találkozóra. Bérleteseink számára ingyenes a belépés, így nekik nem kell mást tenniük, mint felmutatni a 2022/23-as évadra szóló szezonbérletüket. A jeggyel érkező szurkolók mobilon felmutatva, illetve kézzel fogható tikettel is be tudnak lépni az aréna területére. A ZTE Arénában repohár rendszer működik, a tokeneket a mérkőzést követően, 20 és 21 óra között, a Pláza felőli jegypénztárban lehet visszaváltani.

Negyed 5-től a mögöttünk álló szezon legjobb ZTE utánpótlás-labdarúgóit díjazzuk, fél órával később pedig a húsz éves jubileum alkalmából a 2002-es bajnokcsapatunk tagjai tesznek tiszteletkört a ZTE Arénában. 17 órától - a minden évben megszokott módon – felnőtt férfi labdarúgóinkat és a stábtagokat mutatjuk be a nagyközönség számára.

Az AC Milan elleni mérkőzés 18 órától kezdődik, melynek szünetében egy látványos táncshow-val készültünk számotokra.

 

Zete Fieszta program:

13.00 ZTE FC II – NK Nafta Lendva | Ketrec

15:00 ZTE FC Női csapat – ETO FC Győr női csapat | Ketrec

16:00 Megnyílnak a ZTE Aréna kapui

16.15 Utánpótlás csapataink és játékosaink köszöntése

16:45 2002-es Bajnokcsapat köszöntése

17:00 ZTE FC  - csapat és stáb bemutatása

18:00 ZTE FC – AC Milan

18:50 Tánc Show Zala Zalánnal