Második csapatunk nem tudott pontot szerezni a Gyirmót FC otthonában

A jó erőkből álló Gyirmót fogadta fiatal csapatunkat vasárnap délelőtt. A felnőtt csapatból Vogyicska, Karacs, Széles és Szatmári is pályára lépett a hazai oldalon. Nálunk ezúttal Dóczi volt az egyetlen túlkoros, mivel felnőtt csapatunk is ugyanezen a napon lépett pályára az MTK csapata ellen.

A mi összeállításunkat böngészve örömteli volt látni, hogy a 2005-ben született Papp Csongor mellett, 2004-es és 2003-as játékosok is lehetőséget kaptak, míg a másik oldalon csupán egyetlen 2003-as játékos lépett pályára. 

Jól kezdtük a mérkőzést, nem lehetett érezni, hogy ellenfelünk rutinosabb lenne. Felvettük velük a versenyt minden tekintetben, sőt, rögtön a harmadik percben Beke lépett ki a bal oldalon és csak szabálytalanul tudták megállítani a 16-oson belül, azonban néma maradt a játékvezető sípja. Pár perccel később először Németh Dani tört be a jobb oldalon, majd Papp Laca és Jóna következett azonban a hazai kapus minden alkalommal a helyén volt.

A félidő derekán Szatmári lépett ki közepén, azonban Köcse olvasta a játékot és szépen hárított. A másik kapu előtt egy szöglet után Fehér Barni lőtt fölé nagy helyzetben, majd ismét Németh Dani veszélyeztetett, de kiszorított helyzetből nem tudott betalálni.

A félidő vége a hazai csapaté volt, de igazán nagy helyzet már egyik oldalon sem alakult ki, így döntetlennel mentek a szünetre a felek.

A második félidőben rögtön sikerült dominánsan kezdenünk, több komoly helyzetünk volt. Egy jobb oldali akció után Beke érkezett középen és kapott nagy labdát Papp Lacától, azonban támadónk a kapusba rúgta a helyzetet. Pár perccel később fordult a kocka és Beke játszotta meg a hosszún érkező Pappot, már csak egy védő állt a gólvonalon, azonban ez elég volt, hiszen telibe találtuk és a kapu fölé vágódott róla a labda.

Közben a hazai csapat is jelentkezett két lehetőséggel, az első esetben Köcse szépen szedte fel az induló elől a labdát a másodikban egy megpattanó lövést kellet Bencének lábbal hárítani.

A következő nagy helyzetünk Dóczi előtt adódott, egy kicsiben lejátszott szöglet után érkezett üresen csapatkapitányunk és centikkel fejelt a kapu mellé. 

A 75. percben jött a fekete leves, egy jobb oldali akció végén Mayert találta meg a labda aki 7 méterről a kapuba lőtt! 1-0

Mentünk előre az egyenlítésért, Papp került még helyzetbe a mérkőzés végén, de lövését blokkolták, így a mai napon pont nélkül maradtunk, ami sajnálatos, hiszen teljesítményünk alapján minimum az egy pontra rászolgáltunk volna! 

Folytatás jövő hét vasárnap hazai környezetben a Kelen csapat ellen! Hajrá, ZETE!

Bozsik József - Sok lehetőség volt a mérkőzésen és ugyan a mi kapunk is többször veszélyben forgott, a nagyobb és tisztább helyzeteink nekünk voltak. Csalódott vagyok, minimum az egyik pontot haza kellett volna hoznunk!

Gyirmót FC II - ZTE FC II 1-0 (0-0)

Köcse - Jóna B., Bekő, Dóczi, Papp Cs. - Kámi - Papp L., Németh D. (Őr M.), Szántó, Beke (Szökrönyös Z.) - Fehér B. (Csóka D.)