Mocsi Attila és Németh Dániel is főszerephez jutott a korosztályos csapatokban

Március utolsó két hetében a válogatottaké volt a főszerep. Mint arról korábban is beszámoltunk, három játékosunk kapott meghívót a nemzeti csapatokba, Mocsi Attila és Németh Dániel a magyar korosztályos válogatottakba, míg Nikola Serafimov az észak-macedón együttesbe.

 

Mocsi Attila

A 21 éves labdarúgó mindkét Eb-selejtező mérkőzést végig játszotta Gera Zoltán csapatában. Az U21-es válogatott az első mérkőzését 4-0-ra nyerte San Marino ellen, míg Lengyelország ellen 1-1-es döntetlent játszott. Attila az első mérkőzésen csapatkapitányként vezette ki a válogatottat, ami további büszkeség klubunk számára.

Németh Dániel

Lendván futballozó támadónk az U19-es válogatott tagjaként játszott három mérkőzést, egy héten belül. A magyar csapat az utolsó pillanatokig nagy eséllyel pályázott az Eb-kvalifikációra, de végül az izraeli együttesnek sikerült kijutnia. Dani is húzóembere és csapatkapitánya volt a korosztályos csapatnak és két gólt is szerzett Skócia ellen.

A 18 éves támadó találatait IDE kattintva tudjátok megtekinteni.

Nikola Serafimov

Az észak-macedón válogatott Vb-pótselejtező mérkőzéseket játszott a mögöttünk álló időszakban. Habár az első mérkőzésen bravúros győzelmet arattak Olaszország ellen, végül nem sikerült kijutniuk, mivel Portoban 2-0-s vereséget szenvedtek a jóval esélyesebb Portugál válogatottól. Nikola nem lépett pályára a mérkőzéseken.

 

Kép forrása: mlsz.hu