Sárvár FC - ZTE FC II 0-1 (0-1) Gl.: Kozma-Bognár

Második csapatunk ezúttal a Sárvár FC vendége volt és egy rakkolós mérkőzés keretein belül ismét győzni tudott együttesünk.

Lassan kezdődött az összecsapás, a hazaiak átadták a kezdeményezést, azonban nem tudtunk csak meddő fölényt kialakítani. Ellenfelünk türelmesen és fegyelmezetten védekezett, egy-két veszélyes kontrát vezetve, egy alkalommal a kapufát is eltalálva.

A mi oldalunkon Szökrönyös agilitása volt kimagasló. Középpályásunk kétszer is gólt szerezhetett volna, de a hazaiak kapusa a helyén volt. Később a jobb oldalon törtünk be mélységből egymás után háromszor is és a harmadik szép akció végén Kozma-Bognár az üres kapuba helyezte a labdát. (0-1)

A második félidőben jött a sorcsere, ezúttal – ügyelve a megfelelő terhelésre – azok léptek pályára a 60. percben, akik hétvégén ekkor hagyták el a játékteret.

A változtatások hatása kifogástalan volt, rögtön nagyobb sebességet tudtunk diktálni a friss játékosainknak köszönhetően. Nagy nyomás alá került a hazai kapu, azonban helyzeteink kimaradtak. Sajnos Bedő, Fehér és Bolla sem tudta növelni már az előnyt, sőt a találkozó legvégén Köcsének kellett ziccerben hárítania. Az eredmény már nem változott, így egy gólos győzelmet arattak tehetségeink.

Folytatás szombaton a Zete Fiesztán a Nafta Lendva csapata ellen! Hajrá, ZTE!

 

Edzői értékelés

Bozsik József: Az első félidő langyos játéka után a másodikban már tetszett a csapat dinamikája. A támadásainkból még hiányoznak a befejezések, viszont örömteli, hogy kapott gól nélkül fejeztük be a mai mérkőzést.

 

Összeállításunk a 60. percig: Németh - Tanasin, Megyesi, Gyarmati, Karóczkai - Tamás - Sipőcz, Tankovics, Kun B., Szökrönyös Z. - Kozma-Bognár

60. perctől: Köcse - Bolla, Bekő, Dóczi, Papp Cs. - Kámi - Bedő, Őr M., Jóna B., Csóka D. - Fehér B.