Összefoglaló: Nagyatádi FC – ZTE FC

Az NB III Nyugati csoportjának 36. játéknapján a bajnokság sereghajtójához látogattak tehetségeink. Bár kötelező feladatnak tűnhet, általában az ilyen mérkőzések sosem könnyűek. Főként egy ennyire fiatal összetételű csapat számára.

A találkozó, azonban nem is alakulhatott volna jobban, Papp László már az összecsapás 7. percében vezetést szerzett együttesünknek és a korai gól nagy önbizalmat kölcsönzött játékosainknak. (0-1)

Ellenállhatatlanul futballoztak Bozsik József fiai, és közvetlenül a szünet előtt sikerült meglőni a második találatunkat is, a 44. minutumban Zimonyi Dávid volt eredményes. (0-2)

A második játékrészben sem volt megállás, a pihenőt követően Szalay Szabolcs egy büntetőt értékesítve mattolta a nagyatádi hálóőrt. (0-3)

Nem sokkal később Zimonyi Dávid koronázta meg teljesítményét második gólját szerezve a mérkőzésen (0-4), majd Kun Bertalan is feliratkozott a góllövők listájára a 64. percben. (0-5)

A végeredményt Abért Márk állította be, aki első találatát jegyezte a felnőttek között. (0-6)

Ezzel a sikerrel fiataljaink két fordulóval a bajnokság vége előtt három pontra eltávolodtak a kiesőzónától.

Gratulálunk fiúk! Hajrá, ZTE!

 

Edzői értékelés

Bozsik József: Mindig a kötelező a legnehezebb és a szezonban volt már rá példa, hogy a tabella végén helyezkedő csapatok megtréfáltak minket. Ma azonban nagyon jó napot fogott ki a társaság, rögtön az első helyzetünket gólra váltottuk és magabiztosan futballoztunk. Ilyen nagy arányban is teljesen megérdemelt a győzelmünk! Gratulálok mindenkinek!

 

Összeállításunk: Köcse – Czuczi, Sebestyén, Németh E., Hegedűs – Kovács B., Kun, Szökrönyös – Papp, Zimonyi, Szalay

Pályára lépett még: Németh D., Fehér, Abért, Őr és Simon.