Szombaton a Budapest Honvéd ellen lépünk pályára

Az OTP Bank Liga 16.fordulójában magunk mögött hagyjuk a hazai pályát és új vízekre evezünk, a megújult Bozsik Arénába. Szombaton ugyanis a velünk - megszerzett pontok szempontjából - holtversenyben álló Honvéd csapatához látogatunk. 

Horváth Ferenc együttese jelenleg a tabella hatodik helyén áll, 19 ponttal, amely hat győzelmet, egy döntetlent és nyolc vereséget foglal magába. Az előző fordulót egy Paks elleni 2-3-al zárták, így hozzánk hasonlóan ők is három ponttal búcsúztatták a 15.fordulót. 

A jelenleg hetedik helyen álló csapatunk a hétvégén, két meccses kihagyás után, végre újra Waltner Róberttel lép pályára. A mi 19 pontunkat öt győzelmmel és négy döntetlennel szereztük. A 15.fordulótól csapatunk is három ponttal búcsúzott, hiszen hazai pályán 2-1-re győzedelmeskedtünk a DVSC ellen, Koszta és Meshack találataival. 

Két meccs van hátra az őszi szezonból, szeretnénk jól zárni az idei évet. Az utóbbi három meccsen öt pontot szereztünk, ami akár hét is lehetett volna, ez bizakodásra ad okot. Én már nagyon várom, hogy újra meccsen legyek és remélem, hogy nem elégszik meg magával a csapat és jó eredményt érünk el Kispesten. - mondta Waltner Róbert, amikor a hétvégi találkozóról kérdeztük.

Az idei szezonban két alkalommal is találkoztunk a kispesti együttessel, egyszer az NB I keretein belül, amikor 3-1-es verséget szenvedtünk hazai pályán. Akkor a találatunkat Nikola Serafimov szerezte. Ezen kívül, a MOL Magyar Kupa negyedik fordulójában játszottunk a kispestiek ellen, úgyszintén hazai pályán, akkor a hosszabbításban, pontosan a 109. percben alakította ki a Honvéd az 0-1-és végeredményt, Nono találatával.

Nem lesz hát könnyű hétvégénk, de csapatunk folytatni szeretné az előző fordulóban nyújtottakat, így motiváltan, győzelemre éhesen vág neki a szombati találkozónak. 

 

Hajrá, Zete!