A Puskás Akadémia felé vesszük az irányt

Nem sokat pihenhetünk a hétvégi győztes meccs után hiszen az OTP Bank Liga 19. fordulójában hétközi találkozókat rendeznek. A mi mérkőzésünk szerdára esett, ellenfelünk pedig a Puskás Akadémia lesz.

A felcsúti csapat jelenleg az 5. helyet foglalja el a tabellán, miután 2-1-es vereséget szenvedtek a listavezető Paks otthonában. Kereken tíz szerzett pont választ el minket szerdai ellenfelünktől a ranglistán, ennek látszata mégis eltűnhet a pályán, mint ahogy arról a Fehérvár elleni összecsapáson is gondoskodtak a fiúk.

A két csapat legutóbbi öt találkozóján egy döntetlen mellett, mindkét fél kétszer aratott egy gólos győzelmet. Ennek alapján teljesen megjósolhatatlan a szerdai mérkőzés eredménye, a két egyesület legutóbbi eredményei alapján viszont jó esélyekkel utazhatunk a Pancho Arénába.


Nagyszerű formának örvend Antonio Mance, aki a hétvégén kis híján mesterhármast szerzett a hazai közönség előtt. Nyolc találatával immár holtversenyben a második a bajnokság góllövőlistáján. Szintén nagyszerű teljesítményt nyújtott az tavaszi szezon első fordulójában Kiss Bence, aki több mint hetven percet töltött a pályán debütálása során, a bizalmat pedig rögtön gólpasszal hálálta meg.

Külön örülhetünk neki, hogy a szerdai meccset már a kieső zónán kívülről várhatjuk. A rajtot megelőzően velünk azonos pontszámmal rendelkező Mezőkövesd vereséget szenvedett Kecskeméten. Amennyiben pontot tudunk rabolni a Puskás Akadémia otthonából, jó esélyünk van megtartani az előnyünket, mivel a sárga-kékek nehéz mérkőzésre számíthatnak a Paks ellen.

 

Mindent bele, ZETE!