Vasárnap folytatódik a bajnokság

Az OTP Bank Liga 24. fordulójának zárómérkőzésén az MTK Budapestet fogadjuk a ZTE Arénában. A két egyesületet mindössze három pont választja el egymástól a tabellán és egy esetleges hazai győzelem akár helycserét is jelenthet.

A 79. egymás elleni, élvonalbeli találkozóra készülve mindkét csapat kisebb-nagyobb megingás után szeretne győzelmet aratni a másik felett. Nekünk a Kisvárda elleni elhullajtott pontokat kell pótolni, a budapesti kék-fehéreknek pedig jócskán akad javítani való a tavaszi szezon kezdete óta. A Horváth Dávid által vezetett alakulat, bár tovább jutott a Magyar Kupában a másodosztályban szereplő Kozármisleny ellen, a bajnokságban hat forduló alatt csak két győzelmet tudhat maga mögött.

Az idei szezonban lejátszott, két egymás elleni találkozókon rendre a hazai csapatok kerekedtek felül, ezt a tendenciát megtartva szeretnénk a mérleget magunk felé billenteni és itthon tartani az értékes pontokat vasárnap.

Különleges mérkőzés lesz ez Várkonyi Bencének, aki a tavaszra a keret igazi alapemberévé vált. Fiatal védőnk éppen az MTK csapatától tölti nálunk a kölcsönszerződését és hacsak nem kap pihenőt Márton Gábortól, pályára léphet budapesti egyesülete ellen.

„Természetesen várom már a mérkőzést, szeretnénk újra nyerni. Minden forduló fontos, így az MTK elleni találkozó is. Már izgatott vagyok, hogy ellenük játszhatok és úgy gondolom nagyszerű élmény lesz. Minden meccsre hasonló módszerrel készülünk, nem tettük különbséget ezúttal sem, a legfontosabb, hogy jó teljesítményt nyújtsunk és itthon tartsuk a pontokat.”

Két távoli, idegenbeli mérkőzés után tehát ismét pályára léphetünk hazai pályán, ahol még veretlenek vagyunk az idény második felében. Vasárnap este 20:00 órai kezdettel sok szeretettel várunk minden szurkolót, hogy tovább biztassuk a csapatot ezen az eredményes úton. Aki még nem tette, a jegyeket megvásárolhatja akár online, a honlapunkon is.

Mindent bele, Zete!